Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 07

Girtas kaip pėdas darbe pasirodęs Kauno vicemeras Vasilijus Popovas atostogaus dar dvi savaites

Gruodį girtas darbe pasirodęs Kauno miesto vicemeras socialdemokratas Vasilijus Popovas nedirbs dar dvi savaites – iki sausio 20 dienos jis atostogaus.
Vasilijus Popovas
Vasilijus Popovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jūs puikiai žinote, kad jam baigėsi reabilitacija, gydymas, nedarbingumo lapelis – kaip pavadinsi ir dabar pagal jo prašymą jam prasidės atostogos. Buvo prašymas dviejų savaičių atostogų. Kadangi buvo nedarbingumas, tai tos atostogos prasitęsė. Girdėjote viešus paaiškinimus, kad jis numato grįžti sausio 20 dieną“, – žurnalistams sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Mero teigimu, klausimą dėl V.Popovo koalicija turėtų svarstyti po to, kai sprendimo variantus pasiūlys Socialdemokratų partijos, kuriai priklauso vicemeras, frakcija.

Girdėjote viešus paaiškinimus, kad jis numato grįžti sausio 20 dieną, – žurnalistams sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

„Aš jau ne kartą sakiau – turi pirma susirinkti Socialdemokratų frakcija ir aptarti, ir pasiūlyti vieną ar kitą sprendimo variantą. Tada galėtų būti svarstoma koalicijoje“, – teigė A.Kupčinskas.

Gruodžio 17 dieną policijos pareigūnai, atvykę į Kauno miesto savivaldybę, nustatė vicemerui sunkų girtumo laipsnį. Į alkoholio tikrintuvą V.Popovas pripūtė 2,94 promilės.

„Šių metų gruodžio 17 dieną dėl taip susiklosčiusių asmeninių aplinkybių, atvykau į darbą neblaivus, taip nusižengdamas Lietuvos socialdemokratų partijos etikos principams. Suprantu padaręs labai didelę moralinę žalą Socialdemokratų partijai, savivaldybės tarybos nariams, administracijos darbuotojams, miesto bei Lietuvos žmonėms. Nuoširdžiai apgailestauju pakirtęs piliečių ir bičiulių man parodytą pasitikėjimą, prisiimu pilną atsakomybę ir atsiprašau už savo poelgį“, – rašoma gruodžio 18 dieną išplatintame V.Popovo pareiškime.

V.Popovas vicemeru tapo prieš metus. Tą pačią dieną kaip tarybos narys prisiekęs V.Popovas vicemero poste pakeitė Orintą Leiputę, kuri tapo Seimo nare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius