Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

Girti sostinės gyventojai naujametę naktį netilpo į nakvynės namus

Naujuosius metus lietuviai sutiko audringai. Medikai skaičiuoja sprogmenimis susižalojusius, apsinuodijusius ar traumas patyrusius žmones. Nakvynės namai lūžo nuo užplūdusių neblaivių žmonių, pranešė TV3 žinios.
Vilniaus nakvynės namų filialas A.Kojelavičiaus gatvėje.
Vilniaus nakvynės namų filialas A.Kojelavičiaus gatvėje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į nakvynės namus „Sala“ buvo atvežti 23 saiką vartodami alkoholį praradę vilniečiai, tad prieš vidurnaktį 16 žmonių talpinantys nakvynės namai buvo pilni, o ten paprastai nakvojančius benamius teko guldyti ant grindų. Nakvynės namų medikai teigė, jog buvo labai daug girtų ir sumuštų.

Vilniaus greitoji pagalba šį kartą sulaukė tik vieno iškvietimo dėl fejerverkais sužaloto piliečio. Jam dėl rankoje sprogusios petardos teko amputuoti du pirštus.

Šiauliuose sužalotų šventiniais fejerverkais buvo šeši. Nuo šventinių petardų nukentėjo ir trys kauniečiai. Dar trys susižalojo užsiropštę ant apleisto trijų aukštų pastato, nuo kurio norėjo pasigrožėti šventinėmis salvėmis.

„Petarda sužalojo akį, kitam žmogui buvo traumuota galva. Vienam žmogui petarda sprogo rankoje“, – vardijo greitosios pagalbos gydytojas Algirdas Kariniauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius