Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 01

Gitanas ir Diana Nausėdos sveikina su Naujaisiais metais: linki laimės ir svajonių išsipildymo, skatina tikėti savimi ir valstybe

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda ir ponia Diana Nausėdienė sveikina Lietuvą Naujųjų metų proga ir linki nepamiršti, kad valstybė prasideda nuo žmogaus. Ją kurti, pasak šalies vadovo, gali tik laisvi, orūs ir savimi pasitikintys žmonės.

Nausėdų sveikinimas:

„Brangieji,

Metų virsmas visada skatina apmąstyti nueitą kelią ir praskleisti ateities uždangą. Būtent ten slypi mūsų viltys ir planai. Tikiu, kad ateinančiais 2021 metais žengsime didelį žingsnį į priekį, kurdami žalesnę, inovatyvesnę ir labiau susiklausiusią, vieningą Lietuvą. Esu įsitikinęs, kad kitąmet apie pandemiją daugiau kalbėsime mažorine, o ne minorine nata.

Nepamirškime – valstybė prasideda nuo žmogaus. Klestinčią šalį gali kurti tik laisvi, orūs ir savimi pasitikintys žmonės. Laimės ir svajonių išsipildymo kiekvienai šeimai!

Tikėkime savimi ir valstybe. Stiprėkime kartu – ir maži, ir dideli. Tegul naujieji 2021 metai nuvilnija mūsų bendra, galinga ir kūrybinga banga į naująjį dešimtmetį. Būkite laimingi.

Laimingų Naujųjų metų!“

VIDEO: Gitanas ir Diana Nausėdos sveikina su Naujaisiais metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius