Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 26

Gitanas Nausėda su komanda dirbs Biržuose

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį su komanda dirbs Biržuose.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šalies vadovas Biržuose susitiks su šešių Panevėžio regiono savivaldybių vadovais, švietimo sektoriaus atstovais, lankysis Pasvalio specialiojoje „Riešuto“ mokykloje ir Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje, pranešė Prezidentūra.

Panevėžio regione G.Nausėda daugiausia dėmesio žada skirti „kokybiškam ankstyvajam ugdymui, kuris privalo kiekvienam Lietuvos vaikui suteikti vienodo starto galimybes“, taip pat aiškinsis, kaip regione įgyvendinamas įtraukusis ugdymas, kaip ruošiamasi užtikrinti kokybišką ugdymą ir švietimą tebesitęsiančios COVID-19 pandemijos sąlygomis.

Biržuose bus keliami klausimai ir dėl ES naujojo finansavimo laikotarpio nacionalinių taisyklių, ES fondų teikiamų galimybių mažinti regioninę atskirtį Lietuvoje, prioritetinių infrastruktūros projektų regiono savivaldybėse, psichologų trūkumo regiono švietimo įstaigose.

Į Biržus vyks ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė. Ji dalyvaus Valstybės pažinimo centro edukaciniuose užsiėmimuose Biržų pilyje ir jos kieme, lankysis Biržų technologijų ir verslo mokymo centre, susitiks su Biržų „Carito“ atstovais.

Prezidentas su komanda jau dirbo Kauno, Utenos, Telšių, Marijampolės regionuose, taip pat karantino sąlygomis nuotoliniu būdu dalyvavo susitikimuose su Klaipėdos regiono atstovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius