-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 27

Grace atidarytas Lietuvos garbės konsulo vadovaujamas konsulatas

Austrijoje, Štirijos federacinės žemės sostinėje Grace, kovo 26 dieną buvo atidarytas naujojo Lietuvos garbės konsulo, pramonės koncerno „Christof Group“ vadovo Johanno Christofo, vadovaujamas konsulatas.

Sveikindamas naująjį garbės konsulą ir įteikdamas jam konsulinį patentą, Lietuvos ambasadorius Giedrius Puodžiūnas pasidžiaugė dvišaliais Lietuvos ir Austrijos santykiais ir kovo mėnesį įvykusio Austrijos Prezidento Heinzo Fischerio valstybinio vizito rezultatais. Kartu su Austrijos Prezidentą lydėjusių verslininkų delegacija Lietuvoje lankėsi ir garbės konsulas J.Christofas.

Ambasadorius G.Puodžiūnas pabrėžė garbės konsulo vadovaujamo konsulato Grace svarbą, plėtojant Lietuvos ir Austrijos  ekonominius ir kultūrinius ryšius ir vykdant regioninio bendradarbiavimo projektus, praneša Užsienio reikalų ministerija.

Į Lietuvos atidarymo iškilmes atvyko Štirijos federacinės žemės vyriausybės atstovai ir Landtago vadovybė, Graco miesto meras ir šio miesto savivaldybės tarybos nariai, Pramonės ir prekybos rūmų ir Pramonininkų asociacijos vadovai, iškilūs šio regiono visuomenės veikėjai.

Renginyje koncertavo smuikininkė Dalia Dėdinskaitė ir violančelistas Glebas Pyšniakas.

Šiuo metu Austrijoje veikia keturi Lietuvos garbės konsulų vadovaujami konsulatai (Vienoje, Zalcburge, Lince ir Grace).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius