-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 12

Gražiausiu Kaune pripažintas Dainavos rajono gėlynas

Viešosios įstaigos „Mūsų kiemas“ ir daugiabučių namų administratorių organizuotas gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkursas baigėsi – gražiausiu Kaune pripažintas Dainavos rajono Partizanų g. 74-ojo namo gėlynas.
Gražiausias Kauno gėlynas
Gražiausias Kauno gėlynas / „Mūsų kiemo“ nuotr.

„Rūpintis gėlynu – mano hobis. Kaip vyrams – žvejyba“, – sakė gražiausią Kauno gėlyną įrengusi Dainavos rajono gyventoja Angelė. Moteris taip pat pasakojo, kad savo darželyje praleidžia didžiąją laisvalaikio dalį ir prisipažino, kad nuolatos galvoja, kokios rūšies ir spalvos gėlėmis pagražinti kompoziciją.

Kiti konkurso dalyviai kaip vienas teigė, kad gėlyno puoselėjimas jiems – malonumas ir laisvalaikio praleidimo forma. Gėlininkai taip pat sakė, kad yra laimingi galėdami žiedais ir spalvingomis jų kompozicijomis pradžiuginti save ir kitus.

Konkurso organizatoriai dėkoja visiems konkurse dalyvavusiems ir balsavusiems gyventojams bei rėmėjams ir kviečia „Mūsų kiemo“ naujienas sekti socialiniame tinklapyje „Facebook“, „Mūsų kiemo“ puslapyje (www.facebook.com/MusuKiemas). Organizatoriai taip pat žada, kad kitos „Mūsų kiemo“ iniciatyvos, skirtos gyvinti daugiabučių namų kiemus jau ne už kalnų, ir ragina nepraleisti progos sudalyvauti.

„Mūsų kiemas“ – tai iniciatyva, kurios tikslas bendromis daugiabučius namus aptarnaujančių bendrovių ir gyventojų pastangomis atgaivinti daugiabučių aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius