Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 05

Greta Kildišienė nevadovaus „valstiečių“ skyriui Panevėžyje, bet partijos nepaliks

Po skandalų lavinos iš Seimo pasitraukusi ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininko Ramūno Karbauskio pavaduotojos kėdę palikusi Greta Kildišienė nebevadovaus ir partijos skyriui Panevėžyje, bet politinės jėgos nepaliks.
Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė
Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LVŽS praneša, kad G.Kildišienei atsistatydinus iš LVŽS Panevėžio miesto skyriaus pirmininkės pareigų, partija rengia Panevėžio skyriaus pertvarką

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Etikos ir procedūrų komisija rekomendavo, o sąjungos valdyba priėmė sprendimą už etikos pažeidimus ir partijos vardo žeminimą pašalinti iš LVŽS Panevėžio skyriaus narius Liną Kazokienę ir Tomą Josą.

LVŽS praneša gavusi gavusi Panevėžio skyriaus pirmininkės Gretos Kildišienės pranešimą, kuriame ji teigia atsistatydinanti iš LVŽS Panevėžio skyriaus pirmininkės pareigų. Iki šiol su ja negalėjo susisiekti ir apie jos planus nieko negalėjo pasakyti LVŽS Seimo frakcijos narys Kęstutis Mažeika, kuriam buvo pavesta išspręsti problemas partijos skyriuje Panevėžyje, nes dalis partijos narių viešai reiškė priekaištus G.Kildišienei ir reikalavo jos pasitraukimo.

„Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga griežtai įvertino Panevėžio skyrių skaldžiusius žmones, esu tikra, kad dabar skyrius susitelks ir dirbs bendram panevėžiečių labui. Šiame etape nusprendžiau atsistatydinti iš skyriaus pirmininkės pareigų – manau, kad tai padės skyriui atverti naują veiklos puslapį. Tikiu Panevėžio skyriumi, vienijančiu daug šaunių žmonių, kurie įgyvendins mūsų duotus pažadus rinkėjams“, – LVŽS pranešime spaudai cituojama G.Kildišienė.

Ji sakė liekanti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos nare ir toliau tęsianti savo visuomeninę veiklą. Atsižvelgdama į tai, jog Panevėžio skyriaus pirmininkė atsistatydina, LVŽS valdyba nusprendė laikinai suspenduoti Panevėžio skyriaus veiklą.

Po tokio sprendimo, pagal partijos nustatytą tvarką, turės būti atnaujinta narystė Panevėžio skyriuje, surengtas skyriaus susirinkimas ir išrinkti naujas skyriaus pirmininkas, bei pavaduotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius