Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 08

Griuvena valdininkams gyventi netrukdo

Per eismo įvykius apgriautos požeminės perėjos konstrukcijos ties Šilutės plento 62-uoju namu niekas neskuba tvarkyti: ji ir toliau gąsdins miesto svečius.
Apgriauta požeminės perėjos konstrukcija tinka reklamai.
Apgriauta požeminės perėjos konstrukcija tinka reklamai. / Jorės Janavičiūtės/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Reklama

Tarp dviejų važiuojamųjų kelio dalių esanti konstrukcija, pastatyta dar sovietmečiu, ne kartą buvo apgriauta į ją įsirėžus automobiliui. Iki šiol griuvėsių vaizdas bado akis važiuojantiems Šilutės plentu miesto centro link.

Kaip teigia Klaipėdos savivaldybės statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjas Gediminas Pocius, statinys, nors ir blogos būklės, nėra vienas iš prioritetinių. Esą nors ir apgriuvęs, bet dar gali stovėti. Anot jo, yra daug svarbesnių ir pavojingesnių avarinės būklės statinių, kuriuos reikia tvarkyti.

Nors statinio viduje esanti požeminės perėjos šachta užpildyta atliekomis, o šalia yra atviras šulinys, savivaldybės darbuotojo nuomone, objektas nėra pavojingas klaipėdiečiams. G.Pocius teigia, kad prie konstrukcijos, kuri yra tarp dviejų važiuojamųjų kelio juostų, žmonės nesilanko.

Požeminė perėja, savivaldybės darbuotojo teigimu, niekada ir neveikė, buvo tik pradėta statyti, tačiau dabar planų ją įrengti nėra. Šiuo metu konstrukcija veikia kaip reklaminis stendas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius