Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 01 22

Grybauskaitė nesako nei taip, nei ne

Nors iki prezidento rinkimų kampanijos pradžios liko pusantro mėnesio, kaip viena realiausių kandidačių minima Dalia Grybauskaitė kol kas slepia, ar dalyvaus rinkimuose.
Grybauskaitė ir Kubilius
D.Grybauskaitę kandidatuojančią į prezidento postą norėtų matyti A.Kubilius. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

Pastaruoju metu tiek Vyriausybėje, tiek prezidentūroje vis dažniau kalbama, kad 52 metų eurokomisarė greičiausiai išbandys jėgas prezidento rinkimuose, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“. Taip pat teigiama, kad jos patarėjai Vilniuje šiuo metu derina, kada ir kur būtų tinkamiausia proga paskelbti šią žinią.

Eurokomisarę kelti kandidate norėtų premjeras Andrius Kubilius, jai simpatizuoja ir Liberalų sąjūdis. Tačiau eurokomisarė iki šiol aiškiai nepasakė, ar dalyvaus rinkimuose. Dienraštis trečiadienį susisiekė su D.Grybauskaitės atstove spaudai, tačiau ši pasakė, kad kalbos, esą D.Grybauskaitė apsisprendė dalyvauti rinkimuose, yra netiesa. Teigiama, kad pareigūnė Lietuvoje turėtų viešėti kitą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius