Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 15

D.Grybauskaitė pakvietė Viktorą Janukovyčių į Kovo 11-osios šventę

Su pergale Ukrainos prezidento rinkimuose prezidentė Dalia Grybauskaitė telefonu pasveikino išrinktąjį prezidentą Viktorą Janukovyčių.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
„Demokratiški ir atviri rinkimai pademonstravo Ukrainos atsidavimą bendroms europinėms vertybėms ir aukštą jos gyventojų pilietinį sąmoningumą. Nuo Ukrainos vidaus ir užsienio politikos pasirinkimo priklauso viso regiono stabilumas ir gerovė, todėl linkiu Jums didžiulės išminties ir ištvermės prisiimant vadovavimo Ukrainai atsakomybę bei vedant Jūsų šalį klestėjimo ir saugumo keliu“, – sakė prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Valstybės vadovė pažymėjo, jog Lietuvą ir Ukrainą nuo seno sieja glaudūs istoriniai, kultūriniai ir politiniai ryšiai, todėl prezidentė neabejoja, kad Lietuvos ir Ukrainos strateginis dialogas, pagrįstas bendrais interesais ir vertybėmis, V.Janukovyčiaus vadovavimo metais bus nuosekliai stiprinamas ir gilinamas. Lietuvos vadovė taip pat pabrėžė, jog iki šiol vaisingai dirbo Lietuvos ir Ukrainos prezidentų taryba, kurios veiklą sutarta aktyviai tęsti ir ateityje.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pakvietė Viktorą Janukovyčių kartu Vilniuje paminėti dvidešimtąsias Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metines kovo 11-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius