-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 23

Gynybos ir saugumo pramonės asociacija patenkino Valdo Tutkaus prašymą pasitraukti iš pareigų

Lietuvos gynybos ir saugumo pramonės asociacijos (LGSPA) Valdyba trečiadienį priėmė sprendimą patenkinti buvusio Lietuvos kariuomenės vado generolo leitenanto (ats.) Valdo Tutkaus prašymą pasitraukti iš asociacijos direktoriaus pareigų.
Valdas Tutkus
Valdas Tutkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

LGSPA rugsėjo 14 dieną neeiliniame posėdyje nusprendė atidėti sprendimą dėl jos direktoriaus, buvusio Lietuvos kariuomenės vado atsargos generolo leitenanto Valdo Tutkaus pasitraukimo iš pareigų, tačiau trečiadienį jį patenkino. 

„Dėkojame generolui V.Tutkui už jo dideles pastangas skatinant Lietuvos gynybos pramonės įmonių vystymąsi, naujų galimybių paiešką ir aktyvų narių atstovavimą. Asociacija tęsia veiklą, dirbsime toliau, kad ši Lietuvoje dar pakankamai nauja pramonės sritis augtų ir sėkmingai integruotųsi į Vakarų šalių gynybos sektoriaus bendrovių tarpą“, – sako E.Skužinskas, laikinai einantis pareigas LGSPA direktorius ir valdybos pirmininkas.

V.Tutkus pranešė apie atsistatydinimą rugsėjo 10 dieną. Tuomet naujienų agentūrai BNS jis teigė besitraukiantis iš asociacijos veiklos dėl patiriamo spaudimo iš kai kurių finansinių grupių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius