Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 21 /15:48

Į Antaliją turėję skristi poilsiautojai visą sekmadienį laukė lėktuvo Vilniaus oro uoste

Apie 180 poilsiautojų, sekmadienį ryte turėjusių išskristi į Turkijos Antalijos kurortą, įstrigo Vilniaus oro uoste. Bendrovės „Small Planet“ atstovė spaudai teigia, kad skrydis atidėtas kilus įtarimams, jog orlaivis nėra techniškai tvarkingas.
„Small Planet Airlines“ lėktuvas
„Small Planet Airlines“ lėktuvas / Kompanijos nuotr.

Bendrovės „Small Planet Airlines“ (buvusi „flyLAL Charters“) orlaivis turėjo išskristi pusę šešių ryto, tačiau po pietų dar nebuvo pasirodęs, pranešė portalas delfi.lt. Keleiviams vis pranešama, kad informacija bus suteikta vėliau. Daugelis žmonių, atvykusių iš kitų miestų, laukia oro uoste, dalis vilniečių išvyko į namus.

Kelionę į Antaliją organizuojančios bendrovės „Tez Tour“ atstovai teigia, kad skrydį vykdo įmonė „Small Planet Airlines“, tad ji ir tegali paaiškinti, kodėl lėktuvas vėluoja.

„Small Planet“ atstovė spaudai Ernesta Raulonytė teigė, kad skrydis atidėtas kilus įtarimams, jog orlaivis nėra pilnai techniškai tvarkingas.

„Skrydis vėluoja dėl techninės priežasties, kuri šiuo metu jau yra nustatyta, ir laukiama pakaitinės detalės, kuri turėtų būti atvežta apie 19 val. Kaip alternatyva šiuo metu ieškomas ir antrasis orlaivis, kuris galėtų vykdyti reisą.  Nesmagu, jog tokia situacija ištiko keleivius, ketinančius vykti atostogų, tačiau esant tokiai situacijai, skrydžio atidėjimas yra įprastinė praktika. Keleiviais pasirūpinta pagal galiojančius teisės aktus, jiems jau buvo suteiktas maitinimas, šiuo metu jie vežami į viešbutį, kur gaus dar vieną maitinimą“, – rašoma 15min.lt atsiųstame bendrovės pranešime.

Paskutiniais duomenimis, lėktuvas pakilo 21.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius