Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

Į jūros šventę – su lobių žemėlapiu rankose

Liepos 29–31 dienomis į pajūrį iš visos Lietuvos suvažiuosiantys tūkstančiai Jūros šventės gerbėjų turės galimybę išnarstyti Klaipėdos miestą po kaulelį – čia vyksiančios lobių paieškos suteiks galimybę svečiams iš arčiau susipažinti su miestu, o atkakliausieji už pastangas ir kantrybę bus apdovanoti įvairiausiais prizais.
Jūros šventė
Jūros šventė. / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Jūros šventė

Tradicinėje jau 52-tą kartą organizuojamoje Jūros šventėje šiais metais lobius dalins, į pažintį su uostamiesčiu kvies ir reprezentacinius pažintinius albumus apie Lietuvą leidžianti leidykla VšĮ „Terra Publica“. Šiais metais šventės organizatoriams pasirinkus piratų tematiką ir šūkį „Atrask savo lobį“, leidykla organizuos interaktyvią, pažintinę kultūrinių lobių paiešką ir skatins susipažinti su turtinga Klaipėdos istorija.

„Klaipėda visiems mums brangi ne tik kaip vasaros atostogų sostinė – tai iš tiesų įdomų istorinį šleifą turintis miestas, kurį verta atrasti kaip didžiausią lobį, – sakė „Terra Publica“ leidyklos direktorė Danguolė Kandrotienė. – Todėl norime pasiūlyti tautiečiams šios Jūros šventės metu pasimėgauti ne tik „duona ir žaidimais“, bet ir praplėsti akiratį, o namo išsivežti bent keletą įdomių faktų apie Klaipėdą.“

Šventės svečiai, norintys dalyvauti lobių paieškose, turės apsilankyti leidyklos paviljone. Gavę žemėlapį keliaus po jame nurodytus miesto objektus – muziejus, meno galerijas ir kt. ir ieškos slaptažodžių. Surinkus visus reikiamus žodžius, teliks  iššifruoti frazę bei sugrįžti į leidyklos „Terra Publica“ paviljoną užtarnautų prizų.

Lobių žemėlapį bus galima atsispausdinti ir nukeliavus į socialinį tinklapį „Facebook“, profilyje „153 graži Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius