Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 02

Į Kauną atkeliauja trys karaliai

Šį sekmadienį, gruodžio 6 d., trys išminčiai – Kasparas, Merkelis ir Baltazaras – sveikins kauniečius ir kvies susirinkti prie auksinės miesto eglės. 15.30 val. savo kelionę pradėję nuo S.Daukanto gatvės, trys karaliai galiausiai pasieks Rotušės aikštę, kurioje vyks šventinis koncertas.
Trys karaliai
Trys karaliai / Kaunas.lt nuotr.

16.30 val. Rotušės aikštėje prasidės koncertas „Trys karaliai atkeliavo – visas svietas uždainavo“. Tris karalius ir jų palydą pasitiks Šeimininkas ir Šeimininkė, kurie miesto bendruomenei paskelbs, kad jau baigiasi kalėdojimo, svečiavimosi ir linksmybių laikas, metas vėl kibti į darbus. Koncertuos folkloro ansambliai „Žaisa“, „Kupolė“, „Sodailio“.

Šventėje dalyvaujantys folkloro ansambliai „Sodyba“, „Jotija“, „Lankesa“, „Brydė“, „Botagėlis“, „Ratilėlis“ kvies susirinkusiuosius kartu dainuoti ir šokti. Grupė „Ugnies valdova“ suks ugnies ratus, įžiebs saulės ženklus, o koncertą vainikuos nuotaikinga kaimo kapela „Sadūnai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius