Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 17

Į kauniečio namus sukčiai įsiprašė sugalvoję apiplėšimo istoriją

Svetimo turto besigviešiančių sukčių pasakojamos istorijos darosi vis išradingesnės. Kauno policija ieško vyro ir moters, kurie birželio pabaigoje iš 60-mečio namų pavogė 2450 Lt ir žurnalą. Į kauniečio namus pora pateko sumelavusi apie neseniai įvykusį nusikaltimą, kuriame dalyvavo buto šeimininko sūnus.
Pareigūnai perspėja netikėti kiekvienu pinigų prašančiu nepažįstamuoju.
Pareigūnai perspėja netikėti kiekvienu nepažįstamuoju, pasakojančių įtartinas istorijas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Porą į savo namus įsileido buto gyventojas. Pasak nukentėjusio, vakare, apie 19.30 val., į namus atėjusi nepažįstama moteris ir ją lydintis vyras skundėsi, jog buto savininko sūnus neva pavogė šios moters rankinę. Neprašytiems svečiams išėjus, kaunietis pasigedo prieškambaryje buvusio žurnalo ir piniginės, kurioje tuo metu buvo 2450 Lt. Tikėdamasis, kad vagis pavyks rasti savo jėgomis, vyras į policiją kreipėsi tik po poros savaičių, kai neteko vilties susigrąžinti pinigus.

Neatmetama, kad ši pora aplankė daugiau Kauno gyventojų ir, pasinaudodami savo sukurta apiplėšimo istorija, vogė toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius