-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 12

Į kultūros sostinę – pasimėgauti striptizu

Nei Vilniaus, Europos kultūros sostinės, statusas, nei šūkis „Lietuva – drąsi šalis“ Lietuvos įvaizdžio nepakeitė. Kaip anksčiau, taip ir dabar pusei užsieniečių Lietuvoje rūpi tik merginos ir striptizo klubai.
Striptizas
Striptizas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Turistai Striptizas

Lietuvių ir anglų kalbomis apie Vilniuje vykstančius visus kultūros renginius, barus ir viešbučius teikianti interneto svetainė www.vilniusbynight.lt pastebi, kad pusę svetainės lankytojų, skaitančių informaciją anglų kalba, domina tik striptizo klubai, rašo „Lietuvos rytas“.

Programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ direktorius Rolandas Kvietkauskas neįžvelgia bėdos, kad užsieniečiai internete ieško informacijos ne apie kultūros renginius, o apie striptizo klubus.

Direktoriaus teigimu, tai nėra Vilniaus išskirtinumas. Panašios tendencijos pastebimos ir dalyje kitų Europos miestų – daugumai vartotojų svarbūs ir aktualūs visai ne tie dalykai, kurie siūlomi.

„Bet tai rodo, kiek dar daug reikia stengtis, kad pasikeistų žmonių požiūris. Tai – sudėtinga, tačiau nesakau, kad neįmanoma. Reikia dar labiau skleisti informaciją apie tai, kad yra įvairių renginių, įvairių pasirodymų, kitokių pramogų“, – „Lietuvos rytui“ sakė R.Kvietkauskas.

Tačiau atrodo, kad bent jau jis nieko dora Lietuvos labui nuveikti nebespės – penktadienį Vilnius perdavė Europos kultūros sostinės estafetę kitų trijų Europos miestų merams, tvirtina dienraštis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius