Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 25

Į Lietuvą atvyksta tikrasis Kalėdų Senelis

Lapkričio 25–26 dienomis Lietuvoje su oficialiu vizitu lankysis oficialus pagrindinis planetos Kalėdų Senelis iš Suomijos Rovaniemio miestelio, esančio Santa Village, – Kalėdų Senelio miestelio užpoliariniame rate Laplandijoje.
Tikrasis Kalėdų Senelis
Tikrasis Kalėdų Senelis / Organizatorių nuotr.

Kaip praneša tikrojo Kalėdų Senelio kanceliarija, Vilniaus oro uoste jo lėktuvas nusileis 11 valandą, kur tikrojo Kalėdų Senelio lauks santomobilis.

Tikrasis Kalėdų Senelis iš Rovaniemio Lietuvoje lankysis antrą kartą. Praėjusiais metais jis lankėsi Kaune, o šiais metais aplankys ne tik laikinąją sostinę, bet ir Vilnių bei Uteną. Po Lietuvą tikrasis Kalėdų Senelis važinės specialiu santamobiliu.

„Jau 400 metų aš kiekvieną Kalėdų naktį lankausi Lietuvoje. Tačiau esu labai laimingas galėdamas šiais metais atvykti šiek tiek ankščiau, paskirti Lietuvoje savo vietininkus, atidaryti oficialią atstovybę ir Kalėdų Senelio paštą“, – sakė tikrasis Kalėdų Senelis iš Suomijos.

Pagal patvirtintą oficialią vizito programą lapkričio 25 dieną atskridęs į Vilnių, specialia mašina tikrasis Kalėdų Senelis ir delegacija vyks į Vilniaus prekybos centrą „Gedimino 9“, kur 12 valandą susitiks su vilniečiais bei suteiks sertifikatus Lietuvos Kalėdų Seneliams, patvirtinančius, kad jie turi teisę atstovauti tikrajam pasaulio Kalėdų Seneliui. 16 valandą  jis atvyks į prekybos centrą „BIG Vilnius“ Ukmergės gatvėje, kur vyks antrasis susitikimas su vilniečiais ir namų vaikų auklėtiniais. Na, o 19 valandą mados ir grožio centre „Aušra“ su pagrindiniu pasaulio Kalėdų Seneliu galės susitikti uteniškiai.

Visą lapkričio 26 dieną tikrasis Kalėdų Senelis lankysis Kaune. Pagrindinis susitikimas su kauniečiais vyks 17 valandą prekybos bei pramogų centre „Kauno Akropolis“.

Nuo lapkričio 15 dienos prekybos centruose „Gedimino 9“, „BIG Vilnius“, „Aušra“, „Kauno Akropolis“ veikia tikrojo Kalėdų Senelio iš Suomijos paštas. Įmesti į specialias dėžes laiškai bus perduoti tikrajam Kalėdų Seneliui, kuris pažadėjo kiekvienam asmeniškai atsakyti iki Kalėdų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius