-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 16

Į mero V.Navicko jubiliejų vyko tarnybine mašina

Vilniaus merui Viliui Navickui ši savaitė ypatinga – trečiadienį atšventė 50-metį. Nors šventės šeimininkas tikina, kad tądien visi svečiai į restoraną atvyko savu transportu, savivaldybės administracijos direktorius ir vienas vicemeras neatsispyrė pagundai pasinaudoti tarnybiniu automobiliu.  
V.Navickas sakė nepastebėjęs, jog kolegos į jo šventę būtų atvykę tarnybiniu transportu.
V.Navickas sakė nepastebėjęs, jog kolegos į jo šventę būtų atvykę tarnybiniu transportu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„15min“ žiniomis, mero pavaduotojas Romas Adomavičius ir administracijos direktorius Vytautas Milėnas trečiadienio vakarą buvo pastebėti iš mero jubiliejaus vakarėlio išvažiuojantys tarnybiniu transportu. V.Milėnas tarnybiniu automobiliu „Volkswagen Passat“ iš Valakampiuose, restorane „Riviera“, vykusio pokylio nuvežė R.Adomavičių iki miesto savivaldybės, o paskui pats nuvažiavo namo.Jei iš tikrųjų kažkas pasinaudojo tarnybiniu transportu, tai tikrai blogai, – sakė meras.

Sostinės meras V.Navickas „15min“ sakė nepastebėjęs, jog savivaldybės darbuotojai į jo jubiliejaus šventę būtų atvažiavę tarnybiniu transportu. „Kiek mačiau, visi atvažiavo arba savo automobiliais, arba taksi. Tačiau, jei iš tikrųjų kažkas pasinaudojo tarnybiniu transportu, tai tikrai blogai, vertinu neigiamai“, – komentavo meras.

R.Adomavičius vakar su „15min“ kalbėti nepanoro, o vėliau mobilųjį telefoną apskritai išjungė. V.Milėnas iš pradžių žadėjo pakomentuoti situaciją ir prašė perskambinti vėliau, bet po valandos neatsiliepė nei mobiliuoju, nei stacionariu darbo telefonu.

Vilniaus miesto tarybos opozicijos lyderis Gediminas Rudžionis teigė, jog nei jis, nei jo kolegos apskritai nieko negirdėjo apie mero gimtadienį. „Jis nesakė, kad jo gimtadienis, ir mūsų nekvietė. Kaip gaila, kad neteko pasveikinti. Tikrai opozicija būtų prisidėjusi prie sveikinimų. Gaila, kad meras toks atsiskyręs ir gimtadienį švenčia uždarame būryje, be opozicijos“, – kalbėjo „tvarkietis“ G.Rudžionis.

Paprašytas įvertinti faktą, kad mero pavaldiniai į jo gimtadienį vyko tarnybiniu transportu, G.Rudžionis neskubėjo smerkti. Jis svarstė, galbūt meras išsikvietė R.Adomavičių ir V.Milėną į restoraną darbo reikalais. Tokiu atveju, anot G.Rudžionio, tarnybinės mašinos naudojimas būtų pateisinamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius