Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 03

Į „Ramybę“ kvies dvi grupės ir dvi atlikėjos

Palangos kultūros centras „Ramybė“ palangiškiams ir miesto svečiams siūlo praleisti ilgojo savaitgalio vakarus su puikiais atlikėjais: Alina Orlova, Aiste Smilgevičiūte su grupe „Skylė“ bei „BIX‘ais“.
A.Smilgevičiūtė savaitgalį rengia koncertus Palangoje
A.Smilgevičiūtė savaitgalį rengia koncertus Palangoje

Jauna dainininkė bei dailininkė A.Orlova, savo baladėmis bei unikaliu balsu muzikos mėgėjų dėmesį atkreipusi jau prieš kelerius metus, gyvo garso koncertu pradžiugins penktadienį, liepos 3 dieną, 21 val. Pastaruoju metu atlikėja dažnai koncertuoja užsienyje, dalyvauja tarptautiniuose festivaliuose, todėl klausytojai džiaugiasi sulaukdami jos koncertų ir Lietuvoje. A.Orlova Palangoje surengė jau ne vieną šiltą koncertą.

Liepos 4 dieną, šeštadienį, 21 val. savo koncertinę programą pristatys Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“. Skambės dainos iš paskutinio albumo „Povandeninės kronikos“, klausytojų pamėgti kūriniai iš albumų „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, duetai iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“, kiti kūriniai iš kompozitoriaus Roko Radzevičiaus ir grupės „Skylė“ bagažo. „Skylės“ ir A.Smilgevičiūtės koncertas – nuo „kadaise“ iki „šiandien“ įvykusių istorijų mozaika. 2007 metais išleistos „Povandeninės kronikos“ grupę „Skylė“ užtikrintai išvedė į lietuviškos scenos frontą bei pelnė vis gausėjančio klausytojų būrio palaikymą, palankius kritikų vertinimus. 

Viena iš ilgiausiai gyvuojančių Lietuvos grupių „BIX“ kviečia pasiklausyti jau legendinėmis spėjusių tapti dainų liepos 5 dieną, sekmadienį, 22 val. Tą vakarą skambės pankuojančių „BIX'ų“ dainos iš auksinių jų laikų ir patys naujausi kūriniai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius