-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 05

Į Raudondvario kapines – naujais laiptais

Vėlinių dieną raudondvariškiai ir miestelio svečiai, atvykę aplankyti artimųjų kapus, džiaugėsi galimybe saugiau ir patogiau patekti į naująsias kapines. Per palyginti trumpą laiką čia įrengti patogūs mediniai laiptai su turėklais, netrukus bus pastatyti suoleliai pavargusiems nuo kopimo pailsėti.
Laiptai
Laiptai / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Raudondvario kaimo bendruomenės centras, atsižvelgdamas į Raudondvario gyventojų pageidavimą, šių metų gegužę pateikė LR Žemės ūkio ministerijai paraišką ir paprašė skirti paramą pėsčiųjų tako su laiptais į naująsias Raudondvario kapines įrengti bei parengė projektą. Jam įgyvendinti buvo skirta maksimali suma, siekusi 25 tūkst. Lt.

Raudondvario kaimo bendruomenės centro pirmininkė Laura Janušauskienė džiaugėsi, kad įgyvendinant projektą sulaukė geranoriškos paramos: techninę-projektinę dalį finansavo Kauno rajono savivaldybė, o Kauno miškų urėdija leido laiptus įrengti jai priklausančioje teritorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius