Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 12 /20:13

I.Šimonytė rinkimų programoje akcentuoja saugumą, pagarbą piliečiams, paramą Ukrainai

Į prezidentus kandidatuojanti premjerė Ingrida Šimonytė savo rinkimų programoje akcentuoja stiprios šalies viziją, kurią sieja su saugumu, sąžiningu elgesiu su piliečiais ir įstatymais, parama Ukrainai ir atsparumą antivakarietiškoms idėjoms.

Ji taip pat tvirtina matanti prezidentą kaip telkiantį skirtingas idėjas vidaus politikoje, sako, jog veto teise naudotųsi tik ginant Konstituciją, teisės viršenybę ir vakarietiškos valstybės kryptį.

Penktadienio vakarą menų fabrike „Loftas“ Vilniuje pristatydama svarbiausias programos kryptis, ji teigė, kad jos pastaroji kadencija Vyriausybėje buvo paženklinta „lūžio metais, tiesa, ne tokiais gausiais, kiek tektoninių priskaičiavo Gitanas Nausėda, bet užtenka vieno, tikro“.

„Tikrovėje pamatėme, kaip viskas yra trapu, kai agresorius perjungia pavarą ir ciniškai traiško demokratinį pasaulį, kol šis apsimeta to nesuprantąs. Pradėjęs pirma pavara, Putinas po Europą važinėjo lėtai, ilgai ir užtikrintai, važinėjo limuzinais, pasitikinėtas ant raudonų kilimų, nors vietoje protokolinių reveransų naudojo šantažu paremtą gazprominę ir rosatominę leksiką, jausdamasis padėties diktuotoju“, – kalbėjo I.Šimonytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius