Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06 /10:57

Į Tenerifę susiruošę turistai užstrigo Vilniaus oro uoste

Ketvirtadienio rytą į Tenerifę išskristi planavusiems turistams tenka sėdėti oro uoste. „Small planet airlines“ lėktuvas taip ir nepakilo, 7 val. 40 min. turėjęs įvykti skrydis atidėtas iki 14 valandos.
Small Planet Airlines
Small Planet Airlines / Avia Solutions Group nuotr.

Kaip 15min.lt sakė Vilniaus oro uosto Komunikacijos koordinatorė Greta Babarskaitė, buvo nustatytas techninis lėktuvo gedimas.

„Dėl to vėluoja skrydis. Naujausiais duomenimis, lėktuvas turėtų pakilti 14 valandą, bet konkrečiai kas lėktuvui nutiko, gali pasakyti tik oro linijos“, – sakė atstovė.

Užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ pranešė, kad ketvirtadienį turėjo atidėti skrydį Vilnius–Tenerifė. Skrydis atidėtas dėl techninių nesklandumų, laikantis visų skrydžio saugos reikalavimų, 15min.lt atsiųstame pranešime teigia bendrovės atstovė Viktorija Fabijonaitė.

Keleivius į Tenerifę nuskraidins kitas „Small Planet Airlines“ lėktuvas – skrydis iš Vilniaus planuojamas 14 val.

„Small Planet Airlines“ nuoširdžiai apgailestauja dėl patiriamų nepatogumų bei atsiprašo keleivių už šiuo metu patiriamus nepatogumus. Susidarius tokiai situacijai, mūsų aviakompanija daro viską, kad keleiviais būtų pasirūpinta – jiems jau suteikti 30 Lt vertės maitinimo kuponai bei sudarytos galimybės laisvai išeiti iš oro uosto steriliosios zonos“, – teigiama pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius