-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Vėgėlė įvardijo pirmąjį komandos narį: atstovu spaudai taps buvęs garsus žurnalistas

Vienas šiuo metu populiariausių kandidatų į prezidentus Ignas Vėgėlė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ paskelbė, kad jo atstovu spaudai taps buvęs žinomas žurnalistas Vidas Rachlevičius. Tai pirmasis ir kol kas vienintelis komandos narys, kurį I.Vėgėlė įvardijo.
Ignas Vėgėlė ir Vidas Rachlevičius
Ignas Vėgėlė ir Vidas Rachlevičius / 15min montažas

I.Vėgėlė teigia, kad kalbasi ir su kitais konkrečiais žmonėmis, kuriuos kviečia į savo komandą, bet nenori sakyti jų pavardžių anksčiau laiko, kad jie nesulauktų tokių atakų, kurių sulaukia jis. „Ateis laikas ir aš juos atskleisiu, nes nenoriu prarasti nuostabių žmonių, nes jeigu gautų tokius smūgius, kokius nuolat gaunu aš, tai tiesiog neatlaikytų jų.

Taęiau jis patvirtino, kad atstovu spaudai jo rinkiminės kampanijos metu taps buvęs žurnalistas Vidas Rachlevičius, pastaraisiais metais gyvenantis Londone bei rašantis itin kritiškus komentarus apie dabartinius valdančiuosius bei jų simpatikus. V.Rachlevičius daug metų užėmė vadovaujančias pareigas „Lietuvos ryto“ grupėje, dirbo „Lietuvos žiniose“, žurnaluose „Verslo klasė“ bei „Versus“.

Į Europos Parlamentą nekandidatuos, dėl Seimo – kalbasi

I.Vėgėlė taip pat paskelbė, kad nedalyvaus Europos Parlamento rinkimuose. Tuo tarpu paklaustas apie rinkimus į Seimą, jis teigė kol kas neturįs atsakymo, bet kalbasi su neįvardijamos partijomis apie jų paramą rinkimuose į Seimą.

Anot jo, nesėkmės Prezidento rinkimuose atveju jis svarstytų tolesnį politiko kelią ir neatmeta galimybės eiti į Seimo rinkimus. I.Vėgėlė teigia, jog kalbasi su visomis partijomis, išskyrus opozicinius socialdemokratus ir valdančiąsias partijas – konservatorius, liberalus bei laisviečius.

„Spinter tyrimų“ 2023 metų gruodžio 15–23 dienomis atlikta visuomenės nuomonės apklausa rodo, kad už dabartinį prezidentą Gitaną Nausėdą gruodį būtų balsavę 25,8 proc. respondentų (lapkritį – 22,5 proc.).

Artimiausias dabartinio prezidento varžovas, kaip rodo apklausa, yra advokatas, nepriklausomas kandidatas I. Vėgėlė. Lapkritį už I.Vėgėlę būtų balsavę 7,9 proc. respondentų, gruodį – 12,8 proc.

Pastaruoju metu I.Vėgėlė aktyviai važinėja po Lietuvą ir rengia susitikimus su visuomene.

Kol kas tik vieną savo rinkimų komandos narį yra paskelbęs ir prezidentas G.Nausėda. Jo rinkimų štabo vadovu taps buvęs patarėjas Povilas Mačiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius