Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

Ieškome kiaulių: Lietuvos miškuose žibuoklės žydi ir tarp šiukšlių

„Tokia va situacija Lietuvos miškuose“, – liūdnai konstatavo 15min skaitytoja Rima, atsiuntusi visą puokštę nuotraukų iš miško Trakų rajone.
Žibuoklės Lietuvos miškuose žydi ir tarp šiukšlių
Žibuoklės Lietuvos miškuose žydi ir tarp šiukšlių / 15min skaitytojos Rimos nuotr.

„Išėjus pasiskinti žibuoklių šiltą pavasario dieną tenka šiukšles rinkti“, – prisipažino Rima, tokį, akies nedžiuginantį vaizdą, išvydusi miške Trakų rajone. Tai Ropėjų miškas šalia Karkločio ežero poilsiavietės.

Kažkas numetė sulamdytą alaus ar limonado skardinę, kažkas – alaus ar degtinės butelį, kažkas tiesiog popierių ar šukę. Ir visa tai visiškai nepuošia Lietuvos miškų, tad šiukšles tenka rinkti tiems, kurie čia ateina gamta grožėtis.

Mes taip pat kviečiame jus nelikti abejingus ir sugėdinti šiukšlinančius: nufotografuokite gamtoje ar viešoje vietoje aptiktas šiukšlių krūvas ir atsiųskite jas 15min redakcijai el. paštu ieskome@15min.lt. Nepamirškite pateikti kuo detalesnį vietos aprašymą – galbūt ji ir išduos šiukšlinantį kaltininką?

15min ne tik publikuos jūsų tekstus ir nuotraukas bei taip sugėdins kiaulintojus. Nuotraukas ir prikiaulinimo vietos adresą nusiųsime už švarą ir tvarką tame rajone atsakingai institucijai. O gal patys pasirūpinsite išvalyti jūsų mieste ar rajone prišiukšlintą vietą? Atsiųskite nuotrauką, kaip tvarkote aplinką. Kiaulintojus – gėdinsime, švarintojams – dėkosime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius