Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 20

Igorį Molotkovą bus prašoma suimti

Pareigūno ginklą pagrobusį ir nuo policijos bėgusį vyrą, kurio paieškos ketvirtadienio vakarą sostinėje truko maždaug 5 valandas, bus prašoma suimti.
Įtariamasis Igoris Molotkovas
Įtariamasis Igoris Molotkovas / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip BNS sakė Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Ramutis Jancevičius, teismo jau penktadienį bus prašoma suimti Igorį Molotkovą, kuris buvo pagrobęs pareigūno automatinį ginklą. Tačiau R.Jancevičius neatskleidė, kokio suėmimo termino prašys prokurorai.

„Bus stengiamasi šį pilietį kuo greičiau izoliuoti nuo visuomenės, nes jis yra įtariamas padaręs labai sunkų nusikaltimą, už kurį numatyta laisvės atėmimo bausmė iki dešimties metų“, – BNS sakė prokuroras.

Jo teigimu, I.Molotkovo pirminė apklausa įvyko jau penktadienio naktį. Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas LRT televizijai penktadienio rytą sakė, kad vyras kol kas „negali paaiškinti savo elgesio motyvų“.

Anot R.Jancevičiaus, įvykio tyrimą iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuotų nusikaltimų tyrimo valdybos perima Vilniaus apskrities prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Pasak policijos, 1991 metais gimęs I.Molotkovas su automatu pabėgo iš policijos automobilio prie komisariato Laisvės prospekte. „Kalašnikov“ automatas buvo su viena apkaba – 30-čia – šovinių. Jis buvo sulaikytas po beveik 5 val. trukusios paieškos operacijos. Ginklas taip pat surastas.

VIDEO: Liudytojai pasakoja apie kalašnikovą pagrobusio nusikaltėlio sulaikymo operaciją
VIDEO: Bėglio su automatu paieškoms pasitelktas VSAT sraigtasparnis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius