Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 08

Įkliuvo kvaišalų platintojai

Uostamiesčio pareigūnai tęsia kovą su narkotikų platintojais Klaipėdos apskrityje.
Pareigūnai atlieka kratą.
Pareigūnai atlieka kratą. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Ikiteisminio tyrimo metu įtarimai pareikšti trims 26-52 metų asmenims – klaipėdiečiui, palangiškiui ir Plungės rajono gyventojui.

Šių metų gegužę Klaipėdoje, Baltijos prospekte, pareigūnai sulaikė 52 metų V. R., pas kurį rado ir paėmė 14 lankstinukų su narkotine medžiaga – heroinu. Kratos metu jo namuose taip pat rasta heroino ir kitų narkotinių bei psichotropinių medžiagų.

Vyriausias narkotikų platintojas, 52-ejų klaipėdiškis jau dešimt kartų teistas (už vagystes; plėšimą; neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis). Paskutinis teistumas – už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis. 

Klaipėdos apskrities VPK nuotr. /Aptikti narkotikai.
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. /Aptikti narkotikai.

Dar pernai rugpjūtį pareigūnai sulaikė automobilį „Ford Focus“, kurį vairavo  26-erių plungiškis V.B. Transporto priemonės apžiūros metu rasti ir paimti 5 lankstinukai su narkotine medžiaga – kanapėmis ir jų dalimis.  Įtariama, kad jaunuolis narkotinę medžiagą įsigijo pas 25 metų palangiškį. Tą pačią dieną kratos metu kurorto gyventojo namuose rasti ir paimti 2 pagal supakavimo būdą analogiški lankstinukai su narkotine medžiaga – kanapėmis ir jų dalimis.

 Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų, už platinimą dideliais kiekiais – nuo 8 iki 10 metų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius