Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 28

Ilgąjį savaitgalį bus pakeistas automobilių eismas į miesto kapines

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad 2011 m. spalio 29, 30, 31 d. ir lapkričio 1 d., nuo 7 val. iki 20 val. bus pakeistas automobilių eismas į miesto kapines. Eismas į Rokantiškių kapines iš Stepono Batoro gatvės bus nukreiptas per Naujosios Vilnios rajoną, A. Kojelavičiaus, Šiaurės, Uosių, Kalno ir Rokantiškių gatvėmis.
) Dėl eismo intensyvumo nerimauja Klaipėdos M.Gorkio pagrindinės mokyklos vadovai.
) Dėl eismo intensyvumo nerimauja Klaipėdos M.Gorkio pagrindinės mokyklos vadovai. / G.Kubiliūtės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Vilnius Vėlinės

Automobilius bus galima statyti aikštelėse ir kelkraščiuose, kur jie nekliudo eismui ir nėra automobilių statymą draudžiančių kelio ženklų. Tuo pačiu metu bus uždraustas eismas Ąžuolyno gatve ties Saltoniškių kapinėmis. Iš Laisvės pr. galima bus privažiuoti iki automobilių stovėjimo vietų Viršuliškių gatvėje, o iš Ozo gatvės iki automobilių stovėjimo aikštelių Ąžuolyno gatvėje. Keisis eismo organizavimas ir į Kairėnų kapines. Automobilių eismas nuo Nemenčinės plento pusės iš Kairėnų gatvės bus nukreiptas apvažiavimu Šilėnų gatve, o nuo Plytinės gatvės link kapinių bus galima privažiuoti Kairėnų  gatve.

2010 m. spalio 29, 30, 31 d. ir lapkričio 1 d., nuo 7 val. iki 20 val. keisis eismo organizavimas ir Karveliškių kapinių prieigose. Vykstantys savo transportu į Karveliškių kapines per Pilaitės rajoną galės privažiuoti prie kapinių ne pagrindiniu, bet aplinkiniu keliu, esančiu už 1 kilometro nuo pagrindinio įvažiavimo, važiuojant link Sudervės.

Vengiant automobilių grūsties į  Karveliškių kapines, rekomenduojama automobilius palikti stovėjimo aikštelėje Žvėryne ir kelionę iki kapinių tęsti viešuoju transportu. Kad prie minėtų kapinių privažiuotų maršrutiniai autobusai kapinių prieigose šalia autobusų stotelių, apsisukimo žiedų, kapinių įėjimo vartų bus draudžiamas automobilių stovėjimas. Artėjant lapkričio 1-ajai, nuo spalio 22 d. iki lapkričio 2 d. link Rokantiškių, Karveliškių bei Kairėnų kapinių važiuojančių 37, 38, 63 autobusų maršrutuose didinamas transporto priemonių skaičius, o lapkričio 1-ąją link kapinių važiuos dar daugiau autobusų. Vairuotojai prašomi būti atidūs ir laikytis kelių eismo taisyklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius