Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 19

Ilgasis savaitgalis Neringoje prilygo Naujųjų sutikimui

Alksnynės kontrolės posto duomenimis, vasario 12 – 17 dienomis ilsėtis Neringoje panoro panašus kiekis žmonių kaip ir Naujųjų metų savaitgalį. Daugiausia poilsiautojų į Neringą plūdo praėjusį šeštadienį.
Ledo skulptūros Preiloje
Ledo skulptūros Preiloje / 15min.lt skaitytojos Virgos ir Co. nuotr.

Poilsiautojų stoka nesiskundė  apgyvendinimo bei maitinimo paslaugas teikiančios įstaigos. Kaip pasakojo Neringos verslininkė Gražina Wagner, jos vadovaujamuose svečių namuose „Palvė“ savaitgalį buvo užimti beveik visi kambariai. Verslininkė pastebėjo, kad bent kelias dienas pajūryje praleisti panoro šeimos su vaikais. Tiesa, buvo atvejų, kuomet keturias dienas planavę poilsiauti lietuvaičiai, savo planus pakeitė ir namo išvyko ankščiau.

Neįtikėtinai daug žmonių šiais metais panoro apsilankyti Preiloje. Tiek vietiniai, tiek atvykėliai traukė viena kryptimi – ledo skulptūrų kiemelio link.

15min.lt skaitytojos Virgos ir Co. nuotr./Ledo skulptūros Preiloje
15min.lt skaitytojos Virgos ir Co. nuotr./Ledo skulptūros Preiloje

„Pirmas dienas ėjo srautai žmonių. Nesitikėjom, kad simpoziumo metu sukurtos skulptūros sulauks tokio susidomėjimo. Buvo tokių, kuriem ledo skulptūros tapo priežastimi apsilankyti Neringoje. Nemažai poilsiautojų į mūsų gyvenvietę užsuko pakeliui iš Nidos“, – pasisekusiu projektu džiaugėsi „Kuršmarių vilos“, kurios kieme eksponuojami meno kūriniai iš ledo, savininkė Vida Žarnauskienė.

Anot verslininkės, kai kurie žmonės skulptūromis pasigrožėti užsukdavo po kelis kartus, nes kiekvieną kartą, priklausomai nuo apšvietimo, paros meto jos atrodo vis kitaip.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius