Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 23

Imantas Melianas ketina dėl šmeižto skųsti Kazimierą Uoką, pareiškusį apie jo tėvo ryšius su KGB

Kultūros ministro patarėjas, vidaus reikalų ministro brolis Imantas Melianas ketina dėl šmeižto apskųsti teismui Seimo narį Kazimierą Uoką, kuris paskleidė informaciją, esą ministras Artūras Melianas prisipažino, kad jo tėvas yra dirbęs KGB, šeštadienį rašo „Lietuvos rytas“.
Kazimieras Uoka
Kazimieras Uoka / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Renku dokumentus teismui. Tautininkų sąjungos puslapyje apšmeižtas mūsų tėvas, kilęs iš Vakarų Ukrainos. Tenai žmonės pirmąjį rusą pamatė 1939 metais, o K.Uoka leidžia sau kaltinti nešvaria veikla žmogų, kurio šeima gynė ukrainiečių laisvę“, – sakė I.Melianas.

Apie tėvui mestą kaltinimą kultūros ministro patarėju dirbantis I.Melianas sužinojo praėjus kelioms savaitėms, kai vidaus reikalų ministras A.Melianas priėmė parlamentarus K.Uoką ir Rytą Kupčinską savo kabinete.

Seimo nariai prašė ministro leidimo keliems parlamentarams aplankyti Laimutei Stankūnaitei grąžintą dukterį. Ministras patarė jiems kreiptis į teismus.

Tą pačią dieną Tautininkų sąjunga internete paskelbė, jog per priėmimą A.Melianas prisipažino, kad jo tėvas pokario metais dalyvavo Ukrainos partizanų kovose, o vėliau iki 1988 metų esą buvo etatinis KGB darbuotojas ir Sąjūdžio laikais vienas pirmųjų metė šią tarnybą.

I.Melianas kalbas apie ryšius su KGB vadina „bjauriu kaltinimu ir visiška netiesa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius