Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 04

Inauguruotas Vilniaus meras Artūras Zuokas

Balandžio 19-ąją išrinktas sostinės meras Artūras Zuokas nelaukė kitos savaitės, kai buvo numatytos inauguracijos iškilmės Vilniaus rotušėje. Inauguracija įvyko miesto tarybos posėdžio metu trečiadienį.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Mero insignijas – mero regalijų grandinę – A.Zuokui įteikė vyriausias miesto tarybos narys Povilas Tamošauskas. Savo ruožtu A.Zuokas kadenciją baigusiam merui Raimundui Aleknai taip pat perdavė sostinės vadovo insignijas ir miesto vėliavą.

A.Zuokas paaiškino, kad iškilmingos inauguracijos nebuvo dėl to, jog taupomos tiek lėšos, tiek laikas. „Negi reikia tris kartus inauguruotis, kad pradėtum dirbti? Vakare, po posėdžio, kviečiame visus tarybos narius kukliai vyno taurei į 20 aukštą“, – sakė A.Zuokas.

Buvęs meras R.Alekna paragino naująjį merą ne tik puikuotis itin gražiomis regalijomis, bet ir nepamiršti atsakomybės. „Tai ne tik gražus papuošalas ir blizgesys, bet jis ir slegia pečius, ką patyriau per kelis mėnesius pats. Dažnai labiau slegia atsakomybė, negu gali pasipuikuoti šiuo gražiu ženklu. Noriu naujajam merui palinkėti puikuojantis regalijomis nepamiršti ir atsakomybės“, – sakė R.Alekna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius