-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 17

Internautai siūlo socialdemokratams temas spaudos konferencijoms: „Antrasis pasaulinis karas: priežastys ir pasekmės, Vytautas Landsbergis jau buvo gimęs“

Internautai ėmė šaipytis iš trečiadienį spaudos konferencijoje Andriaus Kubiliaus Vyriausybę dėl krizės vėl apkaltinusių socialdemokratų. „Facebook“ puslapio „Reformatorius Vytenis“, pašiepiančio įtakingą socialdemokratą, sveikatos apsaugos ministrą Vytenį Andriukaitį, autoriai išplatino sąrašą temų, kuriomis spaudos konferencijose galėtų pasisakyti kairieji.
Internautai šaiposi iš socialdemokratų.
Internautai šaiposi iš socialdemokratų. / „Facebook" nuotr.
Temos: 1 Karas

Trečiadienį socialdemokratai Gediminas Kirkilas, V.Andriukaitis ir Algirdas Sysas vėl pradėjo kalbėti, kad ankstesnės konservatorių Vyriausybės sprendimai ne gelbėjo, o didino krizę. Kairieji tekštelėjo prezidentei Daliai Grybauskaitei už tai, kad ji pasirašė konservatorių mokesčių reformos įstatymus, kuriuos neteisėtais vėliau pripažino Konstitucinis Teismas. G.Kirkilas pareiškė, kad prie krizės prisidėjo ir bankų specialistai Nerijus Mačiulis bei Gitanas Nausėda, nes gąsdino žmones.

„Po sėkmingos šiandienos spaudos konferencijos galiu pasidalinti šiek tiek konfidencialiu planu – bet Gediminas neužpyks, žinau. Jei turite daugiau temų spaudos konferencijoms, siūlykite, pažadu apsvarstyti su kolega. Žurnalistus kviečiame į spaudos konferencijas iš anksto, laikas nesikeis“, – rašo „Reformatoriaus Vytenio“ kūrėjai.

Internautai šaiposi iš socialdemokratų.

Internautai šaiposi iš socialdemokratų.

To paties puslapio socialiniame tinkle kūrėjai įdėjo paveikslėlį, kuriame krizės priežastimis įvardyti Andrius Kubilius, D.Grybauskaitė, G.Nausėda ir N.Mačiulis, o prie krizės sprendimo būdų pavaizduotos Algirdo Butkevičiaus, V.Andriukaičio, G.Kirkilo nuotraukos ir Socialdemokratų partijos logotipas.

„Mes jau žinome, kas sukėlė ekonominę krizę. Ketverius metus, nuo pat 2009-ųjų LSDP Krizių analizės komitetas, vadovaujamas draugo Kirkilo ir manęs, analizavo, tyrė, sprendė krizės priežastis. Turiu prisipažinti, kad tai buvo vienas sudėtingiausių darbų mano gyvenime. Ir pagaliau šiandien žiniasklaidai mes pristatėme išvadas – jūs turite žinoti tikruosius „herojus“, todėl čia jums pristatau tik vieną esminę skaidrę iš viso ketverių metų darbo analizės. Pavardžių neminėsiu, kas juos pažįstate – galite pažymėti, kaip jaunimas sako, „užtaginti“. Dalinkitės šia skaidre su tauta, kad visi žinotų, kas sukėlė krizę, ir kas ją išspręs!“ – rašo puslapio kūrėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius