Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 04

​Ir Kauno policija turi, kuo didžiuotis: nufilmavo, kaip gelbėjo į inksto operaciją vėlavusią vilnietę

Į inksto persodinimo operaciją vėlavusi ir svetimame mieste naktį pasiklydusi vilnietė sako: „Ačiū Kauno policijai, kad dirbate žmonėms.“ Savo ruožtu Kauno policija paviešino neplanuotos gelbėjimo operacijos vaizdo įrašą.
Užfiksuota akimirka: prie Kauno klinikų
Užfiksuota akimirka: prie Kauno klinikų / Kadras iš filmuotos medžiagos

Kiekvieną kartą malonu sulaukti tokių laiškų, pažymima Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.
Patrulių rinktinės 1-ojo būrio vyriausiajam patruliui Ruslanui Gusevui ir patruliui Šarūnui Janulevičiui dėkojama, į LSMUL Kauno klinikas dėl inksto transplantacijos skubėjusi pilietė.

Vilnietės Almos laiškas

Norėčiau pasidalinti ir savo istorija. Man tai buvo didžiulė nepakartojama pareigūnų pagalba. Kovo mėnesį, naktį iš 23 į 24 d., sulaikiau iškvietimo į Kauno universitetines klinikas inksto transplantacijai. Visą laiką dializės buvo atliekamos Vilniuje, Santariškių ligoninėje.

O šįkart sūnus vežė mane į Kauną – naktis, nežinome kur važiuoti. Sustojome prie VMI, esančios už Garliavos, ir stabdėme automobilius, kad pasiklaustume kelio į Kauno klinikas.

Niekas nestojo, nes buvo apie 1.00 val. nakties.

Dievulis davė, kad atvažiavo Kauno policininkų automobilis.

VIDEO: „Ačiū Kauno policijai, kad dirbate žmonėms“

Pasakėme, kad esu iškviesta į inksto transplantaciją, skubame, o kelio nežinome. Labai geranoriškai ir greitai Kauno pareigūnai palydėjo iki pat klinikų. Ačiū jiems! Nežinome nei pavardžių nei vardų, bet šiandien norisi ištarti: ačiū Kauno policijai, kad dirbate žmonėms. Jūs labai reikalingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius