-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 03

Irena Degutienė išvyksta į Japoniją

Pirmadienį seimo pirmininkė Irena Degutienė oficialiu kvietimu išvyksta darbo vizito į Japoniją. Seimo pirmininkės vadovaujama delegacija šioje šalyje lankysis spalio 4–10 dienomis.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Japonijoje yra numatyti seimo pirmininkės susitikimai su šios šalies Atstovų Rūmų pirmininku Takahiro Yokomichi, parlamento Patarėjų Rūmų komitetų pirmininkais, ministrais, įtakingiausio Japonijos tarptautinių santykių instituto prezidentu. Taip pat įvyks susitikimai su Japonijos ekonominių organizacijų federacijos, verslo kompanijų („Panasonic“, lazerių gamintojo „Riken“, „NEC“ ir kt.) vadovais ir su strateginio investuotojo į Visagino atominės elektrinės projektą – „Hitachi“ – vadovybe.

Kvietimą seimo pirmininkei atvykti į Japoniją ir pristatyti galimybes investuoti Lietuvoje, aptarti galimybes mažinti aktyvesniems verslo ryšiams trukdančias teisines kliūtis ir susipažinti su šios šalies parlamento vykdoma parlamentine įvairių sričių kontrole Japonijos ambasada Vilniuje perdavė daugiau nei prieš metus.

Seimo pirmininkės komandiruotės į Japoniją išlaidas padengs Japonijos vyriausybė, nes pagal šioje šalyje galiojančias tarptautinio protokolo nuostatas priimanti šalis apmoka kviečiamų valstybės vadovų priėmimo kaštus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius