Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 26 /18:29

Irenos Degutienės sūnus konfliktą su Algirdu Butkevičiumi sutinka išspręsti taikiai

Konservatorės Irenos Degutienės sūnaus Gedimino Degučio ir jo vadovaujamos bendrovės „Novotersa“ ginčas su Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininku Algirdu Butkevičiumi ir televizija TV3 gali baigtis taikiai – pirmadienį teismas proceso šalims davė dar pusantro mėnesio deryboms taikos sutarčiai sudaryti, rašo portalas Delfi.lt.
Gediminas Degutis
Gediminas Degutis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Šalys ginčą siekia baigti taikiai“, – teismui nurodė ieškovų, kurie reikalauja paneigti esą tikrovės neatitinkančią informaciją, jog „Novotersa“ po „Snoro“ bankroto bylos iškėlimo turėtu indėliu, didesniu kaip 600 tūkst. litų, padengė paskolą, advokatai. Pranešimą dėl taikos derybų pasirašė ir atsakovų advokatai.

„Belieka tikėtis, kad graži kalėdinė dvasia šalims padės įgyvendinti taikų susitarimą“, – išgirdusi apie tebesitęsiantį procesą dėl taikos sutarties pasirašymo sakė Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo teisėja Eglė Žulytė-Janulionienė.

„Novotersa“ ir G.Degutis susitarimą su A.Butkevičiumi ir TV3 žada pasirašyti iki kito suplanuoto posėdžio – kitų metų sausio 16-osios. Vis dėlto, jeigu taikos sutartis taip ir nebus pasirašyta, teismas žada imtis bylos nagrinėjimo iš esmės.

Papildyta 18.29 val. G.Degutis portalą 15min.lt informavo, kad ši iniciatyva taikytis ne pirmą kartą yra išreikšta būtent atsakovų – televizijos TV3 ir A.Butkevičiaus.

„O mano pozicija yra nepasikeitusi nuo pirmojo teismo posėdžio – t.y. jei atsakovai pripažins klydę ir dėl to gailėsis, aš neprieštarausiu taikos sutarties sudarymui“, - teigia G.Degutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius