Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 16

Iš diabetikės LFF stadione apsaugininkai atėmė šokoladuką, ši vos nepaniro į komą

Apsilankymas LFF stadione stebėti futbolo rungtynių tarp Lietuvos ir Anglijos 15min.lt skaitytojai Donatai vos nesibaigė tragiškai. Saugos tarnybos „Argus“ darbuotojai iš diabetu sergančios moters atėmė šokolado batonėlį, kuris kartais gali išgelbėti gyvybę. „Argus“ apsaugininkų vadovai baksnoja, kad tokia tvarka.
Lietuva – Anglija
Futbolo varžybose Lietuva – Anglija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip 15min.lt pasakojo Donata, prie įėjimo į stadioną jos daiktus tikrino „Argus“ darbuotoja.

Radusi šokolado batonėlį apsaugininkė liepė jį išmesti.

Aš atsakiau: ar galiu paklausti? O ji rėkė ant manęs: Užlaikai eilę, išmesk šokoladą greičiau.

„Aš atsakiau: ar galiu paklausti? O ji rėkė ant manęs: Užlaikai eilę, išmesk šokoladą greičiau“, – nemaloniais prisiminimais dalijosi skaitytoja.

Greta buvęs Donatos vyras ramino apsaugininkę ir bandė paaiškinti, kad žmona serga cukriniu diabetu, todėl privalo nešiotis saldžių užkandžių, jei nukristų gliukozės kiekis kraujyje.

Pasijuto pažeminta

Tuo metu prie poros priėjo kitas darbuotojas ir pasakė: „Cukraligei yra kitų medikamentų.“

„Toks pokalbis mane labai pažemino kitų žmonių ir vyro akivaizdoje, buvo parodyta arogancija ir nepagarba. Nekalbant apie tai, kad darbuotojai nesuprato, ką sako – jokių kitų medikamentų, kaip jie teigia, nėra, tiesiog reikia turėti saldžių užkandžių ar gėrimų, kurie pakeltų gliukozės kiekį kraujyje“, – piktinosi skaitytoja.

Donatos vyras ėmė ją raminti, išmetė šokoladuką ir paraginęs nebesivelti į beprasmišką diskusiją, nusivedė į stadioną.

Per rungtynes pasidarė bloga

Tuomet, bežiūrint rungtynes, moteriai pasidarė bloga – nukrito gliukozės kiekis kraujyje ir jai būtinai reikėjo suvalgyti ką nors saldaus.

Laukti tokioje situacijoje nėra laiko, nes koma gali ištikti per kelias minutes. Simptomai sunkūs ir palaipsniui aptemdantys sąmonę.

„Laukti tokioje situacijoje nėra laiko, nes koma gali ištikti per kelias minutes. Simptomai sunkūs ir palaipsniui aptemdantys sąmonę. Tai puikiai žinau, nes šia liga sergu jau daugiau nei 15 metų“, – teigė skaitytoja.

Vyras ją čiupo ir skubiai išsivedė iš stadiono. Laimei, automobilis stovėjo netoliese, o jame buvo saldumynų.

„Jei ne, viskas galėjo baigtis tragiškai. Tad tikrai noriu „padėkoti“ „Argus“ už nesupratingumą ir parodytą nepagarbą, įžeidimus, sugadintą nuotaiką bei praleistas futbolo rungtynes“, – pasipiktinimo net nebandė slėpti ji.

„Argus“ atstovai kaltės nejaučia

Bendrovės „Argus“ vadovai jokio apgailestavimo dėl vos tragiškai nepasibaigusio incidento nejaučia.

Darbuotojai dirba griežtai pagal nustatytas tvarkas ir reglamentus, nepriklausomai nuo vietos, situacijos ir aplinkybių.

Kaip teigiama 15min.lt “Argus“ Pardavimų ir rinkodaros departamento vadovo Dainiaus Zamuiskio raštu atsiųstame atsakyme, futbolo rungtynių metu dirbo profesionalūs apsaugos darbuotojai, kurie kompetentingai vykdė pareigas, veikdami pagal nustatytas instrukcijas ir įgaliojimus.

„Vykdydami pareigas „Argus“ saugos tarnybos darbuotojai dirba griežtai pagal nustatytas tvarkas ir reglamentus, nepriklausomai nuo vietos, situacijos ir aplinkybių“, – teigia jis.

LFF stadiono lankymo taisyklėse rašoma, kad maistą ir gėrimus į stadioną neštis draudžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius