Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 31

Iš Klaipėdos autobusai veš ir į priemiesčius

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė pristatė naujus priemiesčio keleivinius maršrutus, kurie pradeda veikti nuo rugsėjo pirmosios dienos.
Klaipėdos maršrutiniai autobusai netrukus veš naujomis kryptimis.
Klaipėdos maršrutiniai autobusai netrukus veš naujomis kryptimis. / Aurelijos Kripaitė/15min.lt nuotr.

Žinia, su Klaipėdos rajono valdžia sutarus dėl kompensacijų už teisę į lengvatas turinčių rajono gyventojų vežimą Klaipėdos mieste, suformuoti du nauji miestiniai maršrutai: 23 „Miesto ligoninė – Žaliasis slėnis“ ir 24 „Karklė – Atgimimo“ . Konkursu įvykdytos vežėjo parinkimo procedūros užbaigtos rugpjūčio 30 dieną. Tad nebeliko kliūčių organizuoti keleivių vežimą šiais maršrutais.
Keleiviai vežami bus 18 vietų mažais autobusais.

Kelionės kaina tokia pat kaip ir didžiaisiais miesto autobusais. Atsiskaityti už kelionę bus galima tuo pačiu elektroniniu bilietu, galiojančiu ir mieste. Šiuo metu vyksta reikiamos įrangos autobusėliuose montavimas.

„Tai yra pirmieji žingsniai, kuriais mes realiai kuriame bendrą regiono keleivinio transporto sistemą, – teigia administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė. – Įstatymas administraciniais barjerais padalijo atsakomybę už keleivių vežimą pagal teritorines ribas. Tačiau žmonės dėl to neturi kentėti, ir mes kartu su rajono valdžia siekiame sukurti protingą, darnią ir teisingą keleivinio susisiekimo sistemą.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius