Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12

Iš Prancūzijos grįžęs E.Vareikis nepaisydamas rekomendacijų dalyvauja Seimo darbe

Iš Prancūzijos, paskelbtos pavojinga dėl koronaviruso, grįžęs parlamentaras Egidijus Vareikis nepaisė Seimo vadovų rekomendacijų likti dvi savaites namie ir ketvirtadienį dalyvavo Seimo posėdyje, pranešė LRT televizija.
Egidijus Vareikis
Egidijus Vareikis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Mišrioje parlamentarų grupėje esantis politikas dalyvavo EP Parlamentinės Asamblėjos posėdžiuose praėjusią savaitę. Pasak Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio, parlamentarai buvo perspėti atsisakyti komandiruočių, o E.Vareikis asmeniškai įspėtas, jog lankytis Seime po tokios komandiruotės dvi savaites nepatariama.

Pats politikas sako, kad prieš vykstant į kelionę Prancūzija dar nebuvo paskelbta prie rizikos valstybių. Kartu su juo į komandiruotę vykusi Seimo kanceliarijos patarėja šią savaitę dirba namie.

Iš viso Vyriausybė ketvirtadienį nurodė Lietuvos piliečiams nevykti į dešimt valstybių, tarp jų ir į Prancūziją. Užsienio reikalų ministerija į šią šalį rekomendavo nevykti nuo antradienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius