Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 25

Iš Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus – masinis politikų bėgimas

Daugiau kaip 20 Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus narių pareiškė pasitraukiantys iš šios politinės partijos gretų. Turimomis žiniomis, jie jau pradėjo derybas dėl įstojimo į kitos – Žaliųjų partijos gretas.
Nesulaukę iš Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus pirmininko B.Rūtelionio (stovi kairėje) patvirtinimo apie jų pašalinimą iš partijos gretų, artimiausi politiko bendražygiai S.Saladinskas ir J.Vabuolas patys pareiškė paliekantys šios politinės partijos gretas.
Nesulaukę iš Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus pirmininko B.Rūtelionio (stovi kairėje) patvirtinimo apie jų pašalinimą iš partijos gretų, artimiausi politiko bendražygiai S.Saladinskas ir J.Vabuolas patys pareiškė paliekantys šios politinės / Vilmos Danauskienės nuotr.

Tačiau nei vietos „valstiečių“ lyderis Benius Rūtelionis, nei mažai kam žinomo Žaliųjų partijos Lazdijų skyriaus vadovas Algirdas Dimša kol kas šių įvykių nekomentuoja.

„Pagrindinė priežastis, dėl kurios nusprendėme palikti Valstiečių ir žaliųjų sąjungos gretas – vietos skyriaus pirmininko arogancija ir nesiskaitymas su partijos įstatais, kitų nuomonės neišklausymas, autoritarinis valdymas“, – sakė vienas iš buvusių Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus pirmininko pavaduotojų Rytis Saladinskas.

Kiek anksčiau 15min.lt rašė apie tai, kad R.Saladinskas bei du „valstiečiams“ Lazdijų rajono savivaldybės taryboje atstovaujantys partiečiai – Juozas Vabuolas ir Stasys Saladinskas – buvo pašalinti iš partijos gretų po to, kai nesutiko pasitraukti iš valdančiosios konservatorių ir liberalcentristų daugumos Lazdijų rajono savivaldybės taryboje. 

Sprendimą trauktis iš valdžios esą  buvo priėmęs Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų skyriaus narių ataskaitinis susirinkimas.

„Negavome jokio raštiško sprendimo apie tai, jog esame pašalinti iš partijos gretų, tačiau politika – ne vaikų žaidimas smėlio dėžėje, todėl nutarėme trauktis iš tokios partijos“, – teigė R.Saladinskas.

Šaltinių duomenimis, „bėglių“ atstovai jau pradėjo derybas dėl prisijungimo prie Žaliųjų partijos Lazdijų skyriaus. Tačiau esą norintieji įsilieti į šios politinės partijos gretas kelia sąlygas: nori gauti skyriaus pirmininko pavaduotojo, poros komitetų vadovų postus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius