-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Išduotos Seimo pirmininko Vydo Gedvilo ir Seimo nario Antano Matulo žmonos: neišleisk vyro gyventi atskirai

Jeigu nenori prarasti mylimo žmogaus, neišleisk jo gyventi atskirai – nepastebėsi, kaip tavo vietą šalia jo užims kita. Taip buvusiai Seimo pirmininko Vydo Gedvilo (53 m.) žmonai Elenai (51 m.) būtų patarusi Seimo nario Antano Matulo (56 m.) buvusi žmona Nijolė (59 m.), anksčiau patyrusi vyro išdavystę.
Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkas Antanas Matulas.
Seimo narys Antanas Matulas. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Dvigubas vyrų gyvenimas sugriovė abiejų moterų šeimos pilį. Skyrybos – po 32 bendro gyvenimo metų. Prieš penkis mėnesius oficialiai nutraukta kauniečių Gedvilų santuoka atėmė žadą visiems poros pažįstamiems. Apie tai rašo „Gyvenimo būdas“.

„Galėčiau ilgai pasakoti, ką apie tai mes visi galvojame – aš, vaikai, draugai, net mano anyta. Bet tegul Dievas jam bus teisėjas“, – nusprendė E. Gedvilienė, dirbanti biologijos mokytoja Kauno J.Jablonskio gimnazijoje.

Ar gali būti, kad „dekabristo žmona“ vadintos Elenos ir šeimą garbinusio Vydo meilė neišlaikė 100 kilometrų atstumo tarp Kauno ir Vilniaus, kur nuo 2004-ųjų Seimo viešbutyje apsigyveno Seimo nariu tapęs Darbo partijos veikėjas?

„Vydas ir jo barakuda galėtų paaiškinti, kas įvyko. Visiems aišku, jog dabar jis atsidūrė varge“, – neieškojo gražesnių žodžių įskaudinta E. Gedvilienė.

Gyvenimą be vyro jau kurį laiką planuoja ir Pasvalio ligoninės terapinio neurologinio skyriaus vedėja, gydytoja kardiologė N.Matulienė, kurią dėl kitos moters paliko Seimo narys A. Matulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius