-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 30

Išeitis taupantiems

Didesnių mokesčių prispaustiems kauniečiams siūloma taupyti už komunalines sąskaitas atsiskaitant internetu.
Temos: 1 Mokesčiai

Nuo šiol prisijungę vartotojai interneto svetainėje bendrasaskaita.lt už komunalines ir kitas paslaugas galės atsiskaityti dar pigiau.

„Paslaugą „Mano bendra sąskaita“ interneto puslapyje įdiegėme stengdamiesi gyventojams nors kiek sumažinti išaugusius mokesčius ir norėdami dar labiau supaprastinti mokesčių apmokėjimą. Mokant mokesčius BendraSaskaita.lt puslapyje, vartotojai mokės tik vieną sąskaitos administravimo mokestį ir tokiu būdu galės sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų“, – teigė projektą „BendraSaskaita.lt“ plėtojančios bendrovės „Aservis“ generalinis direktorius Albinas Bačiliūnas.

Vieną kartą susikūrus mokėjimo ruošinį, vėliau kiekvieną mėnesį reikės įvesti tik mokamą sumą ir apmokėti sąskaitą, nestovint eilėse įprastose sąskaitų apmokėjimo vietose. Naudodamasis interneto paslaugos „Mano bendra sąskaita“ galimybėmis, vartotojas taip pat gali deklaruoti skaitiklių parodymus, peržiūrėti mokėjimų istoriją, be to, galima mokesčius mokėti dalimis.

„BendraSaskaita.lt“ projekte dalyvauja visi didžiausi paslaugų teikėjai: „Kauno energija“, „Kauno vandenys“, „Kauno Švara“, „Init“, „Dokeda“, „Mikrovisatos TV“, „City Service“, „Žaidas“, „Namų priežiūros centras“ bei VŠĮ „Hansa Teleradijo kompanija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius