Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 07

Įsibėgėjo akcija „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“

Asociacija „Mano miestas - Klaipėda“ paskelbė netradicinę akciją, kviečiančią visus klaipėdiečius 760-ojo gimtadienio proga, padovanoti mylimam miestui dovaną – grandiozinį fejerverką. Ugnies šou, kuriam renkamos lėšos, vainikuos rugpjūčio 1-ąją piliavietėje nuskambėsiančią oratoriją „Miestas ir miestiečiai“.
Klaipėda šiemet mini 760-ąsias įkūrimo metines. Pilies džiazo festivalis – vienas iš jubiliejinių renginių.
Klaipėda šiemet mini 760-ąsias įkūrimo metines. Pilies džiazo festivalis – vienas iš jubiliejinių renginių. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Dovana Klaipėda

Su pirmojo akcijos ambasadoriaus mero Vytauto Grubliausko palaikymu, viena iš lėšų rinkimo akcijų buvo organizuota per savaitgalį vykusį Klaipėdos Pilies džiazo festivalį. Visus tris vakarus asociacijos savanoriai – Socialinių mokslų kolegijos studentai, pasipuošę geltonomis skarelėmis ir fejerverkinėmis taupyklėmis, dalinosi informacija su klaipėdiečiais ir šventės svečiais apie iniciatyvą „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ bei pildė šventinį fondą. Asociacijos prezidento Raimondo Beliausko teigimu, renginio metu surinkti 415 litų ir 3 zlotai, kurie jau pervesti į specialią visuomeninės akcijos sąskaitą banke.

Norintieji prisidėti, visą akcijos laikotarpį gali siųsti SMS žinutes trumpuoju numeriu 1670 su tekstu Klaipeda2, Klaipeda5 arba Klaipeda10, suteikiančiu galimybę prisidėti prie dovanos miestui 2 Lt, 5 Lt arba 10 Lt suma. Šiuo būdu per dvi savaites surinkti 137 Lt.

Visos Klaipėdos įmonės taip pat kviečiamos neatsilikti nuo miestelėnų ir tapti akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ ambasadorėmis. Organizacijos gali pervesti pasirinktą pinigų sumą į specialią akcijos sąskaitą arba tiesiog pasikviesti į svečius asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ atstovus kartu su keliaujančia dovanų dėžute.

Šiuo metu akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ specialioje sąskaitoje yra 1982 Lt. MMK asociacijos prezidentas kviečia visus drauge sukurti įspūdingą šventę ir padovanoti savo mylimam miestui ir patiems sau įsimintiną dovaną iš širdies.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius