Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 12

Įsimylėjėlių diena Kaune: išradingų pasiūlymų netrūks

Nostalgiškas vakarėlis, neoklasikinio šokio spektaklis, poetinės muzikinės kompozicijos ir bardų koncertai – iš tokių pasiūlymų gali rinktis tie kauniečiai, kurie dar neapsisprendė, ką veiks per vasario 14-ąją, Šv.Valentino dieną. ]
Šv. Valentino dieną kauniečiai kviečiami praleisti ne namuose.
Šv. Valentino dieną kauniečiai kviečiami praleisti ne namuose. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Neoklasikinio šokio teatras „Releve“ visus įsimylėjėlius kviečia į romantišką šokio spektaklį „Fantomas“. Pagal Andrew Lloydo Webberio muziką sukurtame spektaklyje pagrindinius vaidmenis atlieka kolektyvo įkūrėja Rasa Butrimavičiūtė bei šokėjai Lina Palaimaitė ir Martynas Kavaliauskas. Jausmingą kūrinio nuotaiką papildo ir specialiai šiam spektakliui kurti kostiumai. Jų autorė – šiuo metu Italijoje gyvenanti ir kurianti dalininkė Skaistė Grašytė. Šventiniame renginyje pasirodys ir Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Rita Preikšaitė bei pianistas Remigijus Mickus. Koncertas vyks Kauno kultūros centre „Tautos namai“ 17 val.

Švęs kitaip

Ieškantys alternatyvos gali užsukti Kauno arkivyskupijos jaunimo centrą. Čia vyksiantis įsimylėjėlių dienai skirtas renginys „Valentino diena KITAIP“ jau turi ištikimų gerbėjų. Renginio organizatoriai neignoruoja „svetima“ vadinamos Valentino dienos, tačiau kviečia tą dieną sutikti kitaip, o ne su raudonais balionais ir širdelėmis rankose. Šeštadienį 18 val. Kauno arkivyskupijos konferencijų salėje vyksiančiame renginyje kiekvienas jo dalyvis galės įsijausti į meilės laiško laukiančio jaunuolio išgyventą ilgesį. Tą padaryti padės aktorius Arūnas Žemaitaitis, o kunigas Erastas Murauskas padės suprasti, kas gi yra meilė ir kodėl ji tokia svarbi kiekvieno gyvenime. Diskusijas ir meninius etiudus papildys aktoriaus ir bardo Gedimino Storpirščio dainos, o neramų skrandį nudžiugins šviežias obuolių pyragas.

Atgal į praeitį

Į Kaune vykstančius vakarėlius 1997-aisiais vaikščiojusios poros turės progą prisiminti 9-ojo dešimtmečio šokių muziką. Vasario 14-osios vakarą restorane „Yakata“ vyks antrasis „Old Skool Party“ vakarėlis, kuriame dvylika metų atgalios bandys atsukti legendinis DJ duetas Dubas ir Dusia.

Jie vieni pirmųjų Kaune pradėjo populiarinti vinilinių plokštelių skleidžiamus houso muzikos garsus tuo metu garsioje kavinėje „Gesta“ bei studentų klube „Trestas“. Kartu su jais „Old Skool“ vakarėlyje taip pat pasirodys „Nightcafe Crew“ komandos narys D’Albert.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius