Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 26

Įsimylėjęs gerbėjas apgadino Oksanos Pikul smėlio skulptūrą (video)

Kaip teigiama pranešime spaudai, antradienį smėlio skulptūrų parke „Olialia SunSet Sand 2010“ buvo stipriai apgadinta grupės „Olialia pupytės“ lyderės, televizijos laidų vedėjos ir krepšininko Simo Jasaičio draugės Oksanos Pikul smėlio skulptūra.
Skulptūrų parke
Skulptūrų parke / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

 „Aš myliu tave, Oksana. Šiandien tu su Simu, tačiau rytoj būsi mano“, – sušuko įsimylėjęs „Olialia pupyčių“ lyderės gerbėjas, čiupo netoliese dirbančio menininko įrankį ir juo stipriai apgadino O.Pikul skulptūrą.

VIDEO: Gerbėjas apgadino O.Pikul smėlio skulptūrą

„O.Pikul gerbėjas buvo sulaikytas apsaugos ir sutiko atlyginti nuostolius. Todėl į policiją kreiptasi nebuvo. Incidentas išspręstas taikiai, susitarta gerbėjo pavardės neviešinti. Šiuo metu skulptūrą restauruoja smėlio menininkas iš Latvijos Karlis Ylė. Iki ketvirtadienio lankytojai turi unikalią galimybę stebėti, kaip iš trapios medžiagos kyla Oksanos Pikul skulptūra“, – sako smėlio skulptūrų festivalio „Olialia SunSet Sand 2010“ meno vadovas Sandris Kondratas. Pasak jo, po įvykio smėlio skulptūrų apsauga buvo žymiai sustiprinta, teigiama pranešime spaudai.

„Peržiūrėjau daugybę Oksanos nuotraukų bei televizijos interviu internete, klausiau dainų, kad susidaryčiau įspūdį apie šią žavią merginą. Naujoji jos skulptūra bus neįprasta. Kuo? Tebūnie paslaptis. Pamatysite ketvirtadienį“, – sakė skulptorius iš Latvijos.

Naują O.Pikul skulptūrą planuojama žiūrovams pristatyti ketvirtadienį. Būtent tą dieną smėlio skulptūrų parke lankysis „Olialia pupyčių“ lyderė. „Kad ir mane nulipdys iš smėlio, sužinojau visai neseniai – sakyčiau, tai labai smagi naujiena. Na, gerbėjų būna įvairių. Ketvirtadienį būtinai nukeliausiu iki Kauno aplankyti festivalio „Olialia Sunset Sand“, reikės būtinai įsiamžinti su savo skulptūra!” – sakė moteris.

Pirmojo tarptautinio smėlio skulptūrų festivalio „Olialia Sunset Sand 2010“ kompozicijų parkas buvo atidarytas praėjusį šeštadienį Kaune, Karmelitų aikštėje, prie prekybos ir pramogų centro „Kauno Akropolis“. Festivalio metu prie prekybos ir pramogų centro pastatyta net 15 įspūdingo dydžio smėlio skulptūrų. Jų aukštis – nuo 2 iki 6 metrų. Festivalio metu panaudota daugiau nei 500 tonų specialaus smėlio, atgabento iš Rizgonių karjero, esančio Jonavos rajone.

Šis smėlio skulptūrų parkas dirbs nuo 10 iki 21 valandos kasdien net iki rugsėjo mėnesio.

Festivalyje dalyvauja dešimt pasaulinio garso smėlio skulptorių iš JAV, Japonijos, Didžiosios Britanijos, Suomijos, Latvijos, Rusijos, Airijos ir Lietuvos. Tokio lygio smėlio skulptūrų specialistai į Lietuvą atvyko pirmą kartą: JAV vieno iš didžiausių smėlio skulptorių konkurso „Virginia Beach“ nugalėtoja Eva Suzuko-McGrew, Kinijos smėlio skulptūrų festivalio, kurio pagrindinė tema buvo Pekino olimpinės žaidynės, pirmosios vietos laimėtojas Sandis Kondratas, tarptautinių festivalių nugalėtojas Jukka Lakela iš Suomijos, garsūs Didžiosios Britanijos smėlio skulptoriai Zara Gaze ir Christopheris Squieras, taip pat jų kolegos iš Lietuvos Donatas Mockus ir Liutautas Greižė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius