-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 22

Išskridę lėktuvais, atgal grįš autobusais

Buvę „flyLAL" klientai įstrigo tolimose šalyse. Oro bendrovei sustabdžius veiklą, žmonėms patiems reikia rūpintis, kaip grįžti į Lietuvą. Kiek labiau pasisekė kelionių agentūrų klientams.
Autobusų stotyje sutvarkius Siuntų skyrių, kiti investiciniai projektai turės palaukti.
Užuot Lietuvos sostinę pasiekę lėktuvais, žmonės bus priversti žymiai ilgiau keliauti autobusais. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, kelionių agentūrų atstovai suka galvas, kaip sugrąžinti į Lietuvą Šri Lankoje poilsiaujančius tautiečius – jų bilietai per Frankfurtą į Vilnių nebegalioja. Dalį kelio turistams greičiausiai teks sukarti autobusu.

Įvairios agentūros iškilusias problemas mėgins spręsti skirtingai. Pavyzdžiui, „Novaturo“ atstovai savo klientams nupirko naujus bilietus į Varšuvą, o iš ten turistus veš autobusu. Ši bendrovė kreipsis į „flyLAL“ dėl kompensacijos, tačiau gauti jos nesitiki.

Vieną klientą iš Varšuvos autobusu pargveš ir Jungtinis kelionių centras. Kaip parvežti 6 savo klientus, svarsto ir bendrovės „Horizon travel“ vadovai. „Guliverio kelionės“ klientai bus priversti iš Frankfurto grįžti autobusu – šios bendrovės klientams kelionė autobusu nekainuos.

Teigiama, kad tarp šalies kelionių agentūrų gali būti keli tūkstančiai klientų, kuriems yra užsakyti arba nupirkti „flyLAL“ bilietai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius