Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 02 20

Įtaria sugyventinės ir kūdikio sumušimu

Kauno policija ir Kauno miesto apylinkės prokuratūra aiškinasi, ar tikrai 23 metų kaunietės sugyventinis sumušė jos keturių mėnesių kūdikį.
Kaip įtariama, motinos sugyventinio sumuštą berniuką greitosios pagalbos medikai išgabeno į ligoninę.
Kaip įtariama, motinos sugyventinio sumuštą berniuką greitosios pagalbos medikai išgabeno į ligoninę. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Berniuko sumušimu įtariamas vyras savo kaltę neigia. Jis prisipažįsta smurtavęs tik prieš vaiko motiną.

Užvakar Kauno policijai apie sumuštą mažylį pranešė greitosios pagalbos medikai. Juos į H. ir O.Minkovskių gatvėje esantį butą iškvietė 23 metų vaiko motina. Medikams moteris pasakojo, kad pernai gimusį kūdikį sužeidė jos 36-erių sugyventinis.

Pasak bylą tiriančio Kauno miesto apylinkės prokuratūros prokuroro Tomo Dorelaičio, vakar medikų išvados apie vaiko būklę prokuratūros dar nebuvo pasiekusios. „Kol jų nėra, negalime patvirtinti net fakto, kad vaikas sumuštas. Ši byla turi priešistorę: pirmiausia buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl motinos sumušimo. Vėliau paaiškėjo, kad nuo sugyventinio gali būti nukentėjęs ir kūdikis“, – pasakojo prokuroras.

Negalutiniais duomenimis, incidentas kilo antradienį vakare. Pora susikivirčijo ir vyras sumušė savo gyvenimo draugę bei kūdikį. Areštinėje parą praleidęs 36 metų vyras teisėsaugos tarnyboms yra žinomas. Jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei registruotis policijoje.

Šią savaitę tai jau antras atvejis Kaune ir Kauno rajone, kai tėvai įtariami sužaloję savo mažamečius vaikus. „15min“ vakar rašė, kad Domeikavos seniūnijoje neblaivūs tėvai ar vienas jų sumušė dvejų metų dukrą. Šiuo metu mergaitė sveiksta, tačiau greičiausiai į biologinių tėvų šeimą nebegrįš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius