-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 10

Įtariamųjų advokato Sergejaus Novikovo nužudymu kol kas nėra

Policija kol kas niekam nėra pareiškusi įtarimų dėl žinomo advokato, sostinės tarybos nario Sergejaus Novikovo, praėjusią savaitę nudurto Vilniaus centre, nužudymo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kol kas nieko naujo nėra, apie ką galėtume skelbti visuomenei, įtariamieji dar nesulaikyti“, – dienraščiui „Vilniaus dienai“ sakė ikiteisminį tyrimą dėl S.Novikovo nužudymo prižiūrintis Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuoto nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Paulius Jablonskas.

Pasak jo, S.Novikovas buvo nužudytas trim peilio dūriais į krūtinės sritį. „Turime medikų išvadas dėl jo mirties, bet skelbti, kokiu kampu buvo padarytos šios žaizdos, nematau prasmės. Niekas nuo to nepasikeis“, – kalbėjo prokuroras.

Kaip teigia dienraštis, tiriamos pačios įvairiausios versijos, bet realių rezultatų kol kas nėra. „Dabar aš jau juokauju, kad kol kas galiu pasakyti tik įtariamojo pirmą asmens kodo skaičių. Tai – skaičius trys“, – sakė P.Jablonskas.

Nužudymą tiriantys pareigūnai neatmeta ir versijos, kad S.Novikovą galėjo pasivyti praeities aidai, neišsiaiškinti santykiai su Vilniaus brigada, kurios advokatu jis dirbo ne vienerius metus.

47-erių advokatas praėjusią savaitę buvo nužudytas Vilniaus centre esančioje K.Kalinausko gatvėje, netoli banko „Citadele“. Vyro kūnas rastas su durtine žaizda krūtinėje.

Kriminalinė policija paskelbė, kad tiriamos trys pagrindinės nusikaltimo versijos, tačiau jos viešai neatskleidžiamos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius