-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 17

Jachtklube – linksmybės po atviru dangumi su žvaigždėmis iš Olandijos

Jau šiandien Kauno pašonėje įsikūręs Jachtklubas taps gaiviausiu ir stilingiausiu kokteiliu šį sezoną – karštą penktadienio naktį šioje ypatingoje vietoje įvyks festivalio „B-Shake Summer Music“ atidarymas.
Festivalio atidarymo pažiba - šokių muzikos guru duetas iš Olandijos „16 Bit Lolitas".
Festivalio atidarymo pažiba - šokių muzikos guru duetas iš Olandijos „16 Bit Lolitas". / Organizatorių nuotr.

„Ar kada nors svajojai apie pačią karščiausią vasaros naktį su šokiais virš vandens, šypsenomis iškėlus rankas į žvaigždėtą dangų, gurkšnojant skaniausią muzikinį kokteilį draugų būryje? Svajonės pildosi, tad pats metas traukti maudymosi kostiumus ir ruoštis pačiai vasariškiausiai šių metų nakčiai!“, - teigia „B-Shake Summer Music Festival“ organizatoriai.

„B-Shake Summer Music Festival“ atidarymas - tai įspūdinga išskirtinių vakarėlių ciklo pradžia, kurią įkaitins šokių muzikos guru duetas iš Olandijos „16 Bit Lolitas“ ir dvidešimt geriausių Lietuvos didžėjų. Tavęs ir tavo draugų lauks keturios skirtingų muzikos stilių erdvės, kurias vienys vasariška nuotaika, laisvė teigiamoms emocijoms ir atsidavimas karštam ritmui.

“White room“ erdvėje rankas į viršų kels progressive ir tech house muzikos mylėtojai, kuriuos stebins duetas iš Olandijos „16 Bit Lolitas“ ir dar trys Lietuvos klubinėtojų pelnytai vertinami didžėjai: Marius Ivanoff (Be free), Andrius Alien (Happyendless Dj`s) ir Martini (ConvertusMusic). „Black room“ pasitiks trankiais techno ir minimal muzikos dūžiais. Šioje salėje neleis nuobodžiauti Uncle Roll (Deep Freaquency/Proton Radio), Pagalvė (Techlysim/Knobs), Pupa (backdoors) ir On/Off.

Hip – Hop ir RnB kokteilį maišys „Red room“ šeimininkai Vaiper (Despotin` beat club/Zip fm), Mix (K1X) ir Mantini (Pacha, Taste it). Vasarišką muzikos paletę papildys „Green room“ erdvėje skambėsianti House/Funk muzika, kurią dovanos Ed De Dano (Discorecords. LV), M&D Substance, Weax (Filteredtools) ir Dj Mikas (Club Agency). Live pasirodymu nustebins Po/Percusion komanda, vakaro atmosferą kaitinsianti egzotiškais būgnų ir perkusijų ritmais. Festivalio organizatoriai prasitaria paruošę dar daug skanių muzikinių staigmenų, kurias pateiks desertui liepos 17 - osios naktį.

„Žinoma, labiausiai džiaugiamės, tuo, jog į festivalio atidarymą mums pavyko pasikviesti didžėjų ir prodiuserių duetą iš Olandijos „16 Bit Lolitas“. Be to, visi į renginį atėję žmonės net keturiose erdvėse ras sau mielą muzikos skonį ir galės šėlti iki pat ryto, - 15min.lt pasakojo vienas festivalio organizatorių Remigijus. – Rugpjūčio pabaigoje visų lauks „B-Shake Music Festival“ uždarymas su dviem šokių muzikos žvaigždėmis iš užsienio ir net penkiomis skirtingo stiliaus muzikos erdvėmis. Tuo tarpu rugsėjo pradžioje klubinėtojus pasitiks dar vienas geros muzikos užtaisas – „Out in Autumn New Season“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius