-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 06

JAV tragiškai žuvęs kunigas bus palaidotas Kaune

Ežere pradėjusį skęsti sūnėną bandęs išgelbėti, bet kartu su juo nuskendęs Detroito (JAV) Dievo Apvaizdos lietuvių parapijos administratorius kunigas Ričardas Repšys amžinojo poilsio atguls Kaune.
Kunigas R.Repšys buvo mylimas žmonių tiek JAV, tiek Kaune, kur įvairiose parapijose dirbo nevienerius metus.
Kunigas R.Repšys buvo mylimas žmonių tiek JAV, tiek Kaune, kur įvairiose parapijose dirbo nevienerius metus. / "XXI amžius" nuotr.

Ketvirtadienį į laikinąją sostinę iš JAV pargabenti jo palaikai bus pašarvoti Kauno Gerojo Ganytojo parapijos bažnyčioje, V.Krėvės prospekte 95a. Laidotuvės numatytos pirmadienį, rugpjūčio 10 dieną, 12 val. Kauno arkivyskupijai priklausęs kunigas bus palaidotas Gerojo Ganytojo bažnyčios šventoriuje.  

15min.lt jau rašė apie nelaimę, per kurią žuvo kunigas R.Repšys ir pas jį viešėjęs trylikametis sūnėnas Tautvydas. Liepos 29 dieną Šv.Kleiro ežere pirmiausia pradėjo skęsti trylikametis paauglys, o jo dėdė kunigas šoko gelbėti berniuko. Tačiau išsigelbėti nepavyko nė vienam jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius