-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 10

Jonavoje rinkimų naktį nuvirto stulpas

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Jonavos Chemikų gatvėje nuvirto stulpas, manoma, kad jis krito gruntą išplovus vandeniui.
Jonavoje rinkimų naktį nuvirto stulpas
Jonavoje rinkimų naktį nuvirto stulpas / Luko Kulakausko nuotr. 

Dar dieną Chemikų gatve važiuojantys jonaviečiai piktinosi ne tik dėl remontuojamos gatvės duobių, tačiau ir dėl to, kad, smarkiau palijus, kai kurios gatvės atkarpos tapo beveik nepravažiuojamos, o sustabdžius darbus rangovai bent iš dalies „nesulopė“ didelių gatvėje esančių duobių.

Jonavos rajono savivaldybės specialistai jonaviečius ramina, kad gatvė bus sutvarkyta ir paruošta „žiemojimui“, o pavasarį darbai vyks toliau.

„Sutarėme su rangovais, kad jie gatvę užkonservuos, palygins duobes ir taip paliks žiemai. Ji tikrai nebus tokia duobėta“, – „Jonavos žinioms“ sakė savivaldybės specialistai.

Šiemet prasidėjusių trijų gatvių darbų remontai strigo būtent Chemikų gatvėje. Ruošdami gatvės projektą, suklydo projektuotojai.

Problemos esmė – Chemikų gatvėje po asfaltbetonio danga yra betono sluoksnis, kurio plotis, ilgis ir storis kinta per visą rekonstruojamos gatvės ilgį.

Esamo asfaltbetonio storis nėra pakankamas atlikti planuotus ir projekte numatytus darbus. Todėl laukiama kelių inžinierių sprendimų, kaip siūloma spręsti šią situaciją.

Tą pačią naktį bendrovės „Jonavos paslaugos“ specialistai elektros stulpą nuo kelio pašalino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius