Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06

Joniškio rajono savivaldybės administracijos direktorius prarado postą, nes jo partijos skyrius išsivaikščiojo

Joniškio rajono savivaldybės Taryba atleido administracijos direktorių liberalcentristą Voldemarą Bandžiuką iš pareigų dėl politinio nepasitikėjimo. Slaptu balsavimu už nušalinimą balsavo 16, prieš – 6 tarybos nariai. Mero teigimu, vietoje jo savo kandidatą siūlys „Tvarkos ir teisingumo“ partija.
Voldemaras-Bandziukas
Voldemaras-Bandziukas

Administracijos direktoriaus atleidimo klausimą Taryboje pristatė Joniškio rajono meras Liberalų sąjūdžio atstovas Gediminas Čepulis. Jis paaiškino, kad V.Bandžiukas yra atleidžiamas dėl politinio nepasitikėjimo.

Naujasis administracijos direktorius greičiausiai bus siūlomas iš „Tvarkos ir teisingumo“ partijos. Realiausias kandidatas – Eligijus Dargis.

15min.lt meras teigė, kad pasikeitė situacija valdančiojoje koalicijoje. Liberalų ir centro sąjungai priklausęs V.Bandžiukas nebegali toliau likti politinio pasitikėjimo poste, nes jo atstovaujamos politinės jėgos skyrius Joniškyje yra subyrėjęs. Savaitės pradžioje politinį nepasitikėjimą parašais patvirtino 19 iš 25 tarybos narių.

Slaptame balsavime dalyvavo 22 iš 25 Tarybos narių. 16 balsavo už atleidimą, o likusieji – prieš. Valdančiojoje koalicijoje, anot mero G.Čepulio, buvo nutarta, kad naujasis administracijos direktorius bus siūlomas iš „Tvarkos ir teisingumo“ partijos. Meras patvirtino, kad galimas kandidatas yra Eligijus Dargis.

V.Bandžiukas iš pareigų atleidžiamas nuo vasario 10 dienos. Pareigas laikinai perims jo pavaduotojas Aivaras Rudnickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius